سعیده روشی در نشست با مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان هرمزگان با اشاره به آموزش و بهرهگیری از روشهای جدید پژوهشی جهت توسعه مشاغل خانگی، این مهم را در توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی بسیار ارزشمند و حائز اهمیت برشمرد و آن را موجب افزایش توانمندیهای اقتصادی این قشر دانست.
وی افزود: بهرهگیری از روشهای جدید در توسعه مشاغل خانگی به ویژه در زنان سرپرست خانوار با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر کسب و کار در جامعه بسیار پراهمیت است.
در این صدیقه مظفر مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی گفت: طرح توسعه مشاغل خانگی با تفاهمنامهای میان اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما و جهاد دانشگاهی به عنوان مجری منعقد شد و اکنون جهاد دانشگاهی هرمزگان با همه ظرفیتهای خود ضمن شناسایی قابلیتها و ظرفیتهای استان، با آموزش صاحبان مشاغل خانگی گامی مهم در اجرای این طرح برداشته است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در مرحله آموزش مشاغل خانگی ضمن ارتقای مهارتافزایی صاحبان مشاغل، سهم بسیار خوبی در اتصال مشاغل خانگی به بازار را بر عهده دارد.
وی ادامه داد ما معتقدیم، چنانچه خانوادههای آسیبپذیر، بدسرپرست و بیسرپرست و آنهایی که نان آورشان با مشکل مواجه است شناسایی، آموزش و عرصه فعالیتشان هموار و بازار عرضه محصولاتشان نیز مهیا شود بسیاری از دغدغه اقتصادیشان کاسته خواهد شد از این جهت خواستا ر مشارکت تمام مراکز دولتی و غیر دولتی هستیم که در راستای خود اشتغالی متقاضیان گام بردارند.
شايان ذكر است؛ طرح ملي توسعه مشاغل خانگي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي و اجراي جهاددانشگاهي همزمان با سراسر كشور در استان هرمزگان در حال اجراست.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷