مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: هفدهمین دوره مشاوره تخصصی آنلاین تامین و مدیریت مالی در کسب و کار های خانگی ویژه متقاضیان شهرستان های بستک و حاجی آباد با تدریس خانم صفری در جهاد دانشگاهی برگزار شد .
صفری در جلسه مشاوره گفت: درک افراد از درآمد به نسبت استفاده از منابع سرمایه ، آنها را در چهار گروه: کارمند، خویش فرما، کارآفرین و سرمایه گذار قرار می دهد که سواد مالی برای هر یک از این گروهها راهکارهای تخصصی کاربردی برای افزایش سطح درآمد ارائه می دهد. کارآفرینی و یکی از انواع آن که همان کسب و خانگی می باشد جهت رفع بیکاری از سویی و تولید ثروت ازسوی دیگر حایز اهمیت می باشند .
وی ادامه داد: سواد مالی مهارت مهمی برای یک کارآفرین بشمار می رود. این مهارت یعنی توانایی در تصمیم گیری های مالی حرفه ای و شخصی بصورتی آگاهانه و موثر. در نظر گرفته می شود. توجه و روی آوردن به مشاغل و راه اندازی کسب و کارخانگی، در واقع نوعی کارآفرینی است.
این پیشران گفت:حقیقت آن است که مشاغل خانگی به دلیل مزایای خاص خود در جهت رفع بیکاری بسیارموثر بوده وکشورهایی که برنامه هایی را برای تقویت این مشاغل به کار گرفته اند به نتایج موفقیت آمیزی نیز رسیده اند. ایجاد اشتغال باحداقل سرمایه، امکان کارکردن به صورت پاره وقت، دوره آموزشی کوتاه مدت، عدم نیاز به فضای خاص و ... قابلیت های انکارناپذیری است.
که این گونه مشاغل داشته و ضرورت توجه جدی به این مسئله را آشکارتر می سازند. اینگونه مشاغل نقش قابل توجهی در ثروت و رشد اقتصادی یک جامعه و توسعه سرمایه اجتماعی آن دارند. فرصتهای کسب و کار خانگی باعث خود اشتغالی در راستای رفع کاستی ها و تأمین نیازهای محلی یک اقتصاد شده و راه را برای توسعه پایدار اقتصادی هموار میکند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷