مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان گفت: اتصال به بازار 300متقاضی این طرح انجام شد.
رحیم بیرانوند در این باره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مشاغل خانگی، مشاغلی هستند که عموما در منازل شخصی یعنی اقامتگاه محل سکونت و زندگی فرد است.
وی ادامه داد: امروزه مشاغل خانگی در کشورهای توسعه یافته نقش بسزایی در فعالیت های اقتصادی کشورها ایفا کرده و توانسته تولیدات ناخالص ملی را با رشد چشمگیری مواجه و اقتصاد محلی را با تحول شگفتی روبرو کند و سبب افزایش اشتغال در جامعه شود؛ ضمن آنکه امروزه این نوع مشاغل به عنوان ماندگارترین شغلها در جوامع قلمداد شده و بالاترین نرخ بقا را داراست.
بیرانوند اضافه کرد: در این نوع از مشاغل سود خلاقیت و کارآفرینی بدون واسطه نصیب فرد تولیدکننده میشود و ساعات کاری انعطافپذیر مشاغل خانگی موجب افزایش کیفیت زندگی با سپری کردن اوقات بیشتر در نزد خانواده میشود؛ این مشاغل برای خانمها در کنار نقش مادری و همسری آنها زمینه خوداشتغالی را فراهم میکند و استعدادهای زنان را شکوفا میکند.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان بیان کرد: این مشاغل در شرایط فعلی کشور میتواند به معیشت خانوار کمک کند و با توجه به ترکیب جمعیت کسب و کارهای کوچک خانگی میتواند بازدهی مناسبی داشته و در کوتاه مدت و میان مدت در رفع معضل بیکاری موثر باشد.
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در لرستان خاطر نشان کرد: برای موفقیت و موثر واقع شدن این طرح و رسیدن به اشتغال پایدار در استان، حرکت به سمت طرحهای پشتیبان، اتصال به بازار و خوشه سازی از موارد مهمی است که در این طرح مورد توجه قرار گرفته است.
بیرانوند اضافه کرد: اعتقاد داریم که صرف اعطای وام و مجوز در بسیاری موارد کافی نیست و حتی گاهی اوقات اعطای وام در آن مقطع درست نیست، بنابراین ما در دبیرخانه مشاغل خانگی لرستان توانمندسازی افراد را از طریق مشاوره، راهنمایی، هدایت، تیم سازی و اتصال این افراد تازهکار به کسانی که مدتهاست در این فرایند و زمینه کار میکنند انجام می دهیم تا بهتر و با گامهای قویتر وارد بازار کار شوند.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان یادآور شد: اتصال به بازار ۳۰۰ متقاضی کسب و کارهای خانگی در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان انجام شد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷