اخبار

برگزاری جلسه مشاوره تخصصی ویژه پیشران تولیدکننده عروسک در طرح ملی توسعه مشاغل استان قم

قم

۱۴۰۰/۰۷/۰۳

خلاصه خبر

این جلسه مشاوره به همت دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم و با همکاری مرکز مشاوره شغلی و کارآفرینی جهاددانشگاهی انجام شد.


متن کامل خبر

جلسه مشاوره با موضوع نحوه اخذ مجوز مشاغل خانگی و اخذ تسهیلات بانکی برای پیشران  تولیدکننده عروسک های تیلدا برگزار شد.

این جلسه مشاوره به همت دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی قم و با همکاری مرکز مشاوره شغلی و کارآفرینی جهاددانشگاهی انجام شد.

این جلسه با حضور خانم دکتر طباطبایی از مشاورین کسب وکار مرکز مشاوره شغلی و یاسر شریفی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و  با حضور پیشران تولیدکننده عروسک های تیلدا برگزار گردید.

در ابتدای جلسه خانم سیف زداه وضعیت حال حاضر کسب و کار را شرح داده و موانع و مشکلات کسب وکارشان را بازگو کردند و در ادامه در خصوص نحوه اخذ مجوزات مشاغل خانگی و دریافت تسیهلات بانکی درخواست راهنمایی از مشاورین داشتند.

در ادامه جلسه خانم دکتر طباطبایی در خصوص نحوه نگارش و تکمیل طرح های توجیهی توضحیاتی ارائه نمودند و سپس فرآیند دریافت پروانه کسب وکار و مجوزات مشاغل خانگی را شرح دادند و نحوه استفاده از سامانه وزارت کار برای اخذ مجوزات را ارائه نمودند.

در پایان جلسه یاسر شریفی ضمن تشکر از خانم سیف زاده در خصوص همکاری های انجام شده در این طرح گفت: پیشرانهایی که دارای مجوز مشاغل خانگی باشند می توانند با مراجعه به سامانه مشاغل خانگی وزارت تعاون کار ور فاه اجتماعی در این سامانه جهت تسهیلات بانکی مراجعه نمایند.

شریفی ادامه داد: با توجه به صحبتها و مذاکرات و تعاملات صورت گرفته با اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی پیشران های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم نیز می توانند از این تسهیلات استفاده نمایند.

در پایان جلسه در خصوص مشاوره انجام شده به متقاضی و پیشران ارزیابی ونظرسنجی صورت گرفت که مورد رضایت متقاضی قرار گرفته و بازخورد خوبی از این جلسه مشاوره اخذ شد.

گفتنی است جلسات مشاوره در این طرح در دو سطح عمومی و تخصصی با موضوعات مورد نیاز و چالش های ایجاد شده برای صاحبان تولید و پیشرانان طرح به صورت دوره ای با  همکاری و دعوت از مشاورین مجرب مرکز مشاوره شغلی و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان قم انجام می شود.

شایان ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاددانشگاهی در 31 استان در حال اجرا می باشد.