نفیسه آیتی، در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی، اظهارکرد: گالری صنایع دستی و هنرهای معاصر را با هدف اشتغال و حمایت از صنایع دستی استان راهاندازی کردهایم.
وی با اشاره به اینکه کارهایی از هنرمندان ایرانی نیز در این گالری وجود دارد، افزود: مهمترین برنامه مدنظر در وهله اول حمایت از هنرمندان استان است و تلاش میکنیم تا بتوانیم در این مسیر قدمهای مثبتی برداریم.
این پشتیبان طرح مشاغل خانگی تصریح کرد: قبل از شروع به کار اطلاعات لازم را از طریق اداره میراث فرهنگی و همچنین بصورت تحقیقات میدانی کسب کردیم.
آیتی تصریح کرد: سعی کردهایم در این گالری صنایع دستی بکر تولیدی استان را ارائه و کارهای تلفیقی نیز بروی صنایع دستی انجام شود.
وی ادامه داد: همچنین محصولات صنایع دستی که در استان زیاد به آن توجه نشده اما مورد استقبال در سطح کشور است، جمع آوری کردهایم.
این پشتیبان مشاغل خانگی بیان کرد: با انجام تبلیغات مناسب و ارائه محصولات بکر سعی داریم تا محصولات تولید استان را فراتر از استان و کشور عرضه کنیم.
آیتی با اشاره به اجرای طرح نوین مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی گفت: این طرح بسیار تاثیر گذار بوده و با توجه به ظرفیت صنایع دستی استان با همکاری جهاددانشگاهی این محصولات را به صورت خاص و گسترده عرضه خواهیم کرد.
این پشتیبان مشاغل خانگی تصریح کرد: با توجه به شناسایی صنایع دستی و تحقیق بر روی آنها میتوان گفت که این محصولات قابلیت عرضه در بازارها را دارند.
آیتی تاکید کرد: همه کارها نیاز به تشویق و حمایت دارند و زمانی که این کار انجام شود انرژی مضاعفی به افراد فعال در این حوزه برای ادامه کار داده میشود.
وی تصریح کرد: در قالب این طرح سعی داریم تا با ارتباط گیری با برندهای ملی فعال در این حوزه بتوانیم برای شناسایی صنایع دستی همکاری داشته باشیم.
این پشتیبان مشاغل خانگی یادآور شد: علی رغم ارائه آثار بکر صنایع دستی با انجام کارهای تلفیقی بر روی آنها میتوان این محصولات را بروز و مورد پسند بازار کرد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷