اخبار

برپایی مشاوره تولید سیر در جهاد دانشگاهی هرمزگان

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۷/۰۶

خلاصه خبر

مدیر اجرایی طرح ملی  توسعه مشاغل خانگی  از برگزاری پنجاه وپنجمین دوره مشاوره تولید سیر ویژه متقاضیان  استان هرمزگان شهرستان بشاگرد خبر داد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیر خانه طرح ملی مشاغل خانگی، صدیقه مظفر، مدیر اجرایی طرح ملی  توسعه مشاغل خانگی گفت:در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  پنجاه وپنجمین  دوره مشاوره با عنوان  تولید سیر ویژه متقاضیان شهرستان بشاگرد در جهاد  دانشگاهی هرمزگان  به همت جهاد دانشگاهی و همکاری اداره کار و رفاه اجتمایی برگزار گردید.

 در این دوره علاقه مندان ومتقاضیان کسب و کار خانگی شرکت نمودند  وبا کلیات کاشت، داشت و برداشت سیر و نحوه کشت و کار و زمان آن بصورت اصولی و فنی آشنا شدندو به سوالات متقاضیان پاسخ داده شد  .

عبدالحسین عسکری در این دوره .برخی از خواص سیر خشک را برشمرد و گفت:سیر خون را رقیق نموده واز غلظت و لخته شدن آن جلوگیري می نمایدرگ ها را شل می کند و فشارخون را کاهش می دهداز بروز سکته و بیماري هاي قلبی پیشگیري می نمایدکلسترول خون را پایین می آوردکسانی که به بیماري هایی نظیر مرض قند (دیابت ) مبتلا هستند، می توانند چربی خون خود را کاهش دهند.بدن را از ابتلا به عفونتها و بیماري هاي قارچی و باکتریایی حفظ می کند، چرا که بسیاري از موجودات میکروسکوپی به آن حساسیت دارند.بدن را از ابتلا به سرطان ها نیز مصون می نماید؛ رشد سرطان سینه را به تأخیر انداخته و تعداد تومورهاي سرطانی را کاهش می دهد.سیر گیاهی است که گام هاي مثبتی در جهت بهبود بیماري هاي قلبی و عروقی برمی دارد.

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در این دوره گفت: اگرمیخواهید که سیر کامل خریداری نمائید بهتراست ابتدا توسط یک چاقو آن را به دو نیم تقسیم نموده و با بررسی داخل سیر به خوب یا بد بودن بار موردنظرتان بپردازید !! سیر بعد از برداشت از زمین کشاورزی و قرار گرفتن در سردخانه و قبل از انجام فرآیند خاصی بر روی آن ، اگر مدت طولانی بعد از برداشت مورد استفاده قرار نگیرد و یا در جای مناسب نباشد و یا فرآوری نگردد ، مانند تمامی هم نوعان خود مانند پیاز و موسیر و.. ، از داخل جوانه زده و به قول معروف سبز میکند. بهتراست از خرید این نوع محصول خودداری نمایید . چون بعدا در هنگام فروش آن به مشکل برخواهید خورد.

این دوره به صورت کاملا غیرحضوری برگزار شده و شرکت کنندگان به محتوای دوره دسترسی کامل خواهند داشت.

همچنین تمامی شرکت کنندگان در گروهی به منظور پشتیبانی و تعامل حضور دارند .

شایان ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاددانشگاهی در 31 استان در حال اجرا می باشد.

انتهای پیام