مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان گفت: اتصال به بازار 1000 متقاضی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان انجام شد.
رحیم بیرانوند در جمع خبرنگاران با تاکید براینکه الگوی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی بر سه پایه شناسایی مزیت منطقه و فرصتهای هر منطقه، توانمندسازی متقاضی و اتصال به بازار قرار گرفته است اظهار کرد: اعطای تسهیلات به مشاغل خانگی کافی نیست و اتصال این مشاغل به بنگاههای بالادستی و بازار اهمیت بیشتری دارد که در این راستا نیز فعالیت های پشتیبانی طرح ملی مشاغل خانگی در لرستان افزایش یافته است.
وی اتصال به بازار و پایدارسازی را هدف اصلی مشاغل خانگی دانست و ادامه داد: جهاد دانشگاهی لرستان اهتمام ویژهای در اجرای این طرح داشته و با استعدادسنجی 1000 نفر از متقاضیان و ارائه آموزش و مشاورههای عمومی، تخصصی و مهارتی، زمینه اتصال به کار عده زیادی از آنان را در فاز سوم فراهم کرده است.
بیرانوند حمایت از پیشرانها را نقطه عطف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی عنوان و تصریح کرد: این طرح بر خلاف طرحهای اشتغالزایی گذشته که با اعطای تسهیلات بیبرنامه، فرد بیکار را به فرد بیکار بدهکار تبدیل میکرد سعی دارد با حمایت از پیشرانها زمینه اشتغال متقاضیان و درآمد پایدار خانوادهها را فراهم کند.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی لرستان اضافه کرد: مجموعه فعالیت هایی که در طرح نوین توسعه مشاغل خانگی انجام می شود منجربه کاهش وابستگی متقاضیان به تسهیلات شود.
وی بر اهمیت توانمندسازی متقاضیان در طرح نوین توسعه مشاغل خانگی تاکید کرد و افزود: توانمند سازی متقاضیان باید به حدی برسد که دیگر متقاضی، نگران بازار فروش نباشند و جهاد دانشگاهی لرستان در اجرای این طرح بسیار بر این مهم تمرکز داشته به طوریکه تاکنون اتصال به بازار 1000 نفر از متقاضیان این طرح در استان انجام شده است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷