به گزارش دبیر خانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی وی پس از انتشار این خبر گفت: مجموعه کارشناسان و مشاورین و جهاد دانشگاهی که در این طرح شرکت دارند با توجه به اینکه یکی از دغدغه های همیشگی برخی از تولیدکنندگان و فعالان مشاغل خانگی سعی براین نموده انددر مرحله نخست از هر شهرستان و یا روستا واقع در استان یک نفر در حال حاضر شبکه ارزشی محصول تولیدی آنان تشکیل شود .
در استان، اتصال به بازار و شکلدهی بازارهای فیزیکی و مجازی است در فاز سوم طرح ملی مشاغل در راستای اجرای هدف اصلی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که همان اتصال به بازار و ایجاد اشتغال است پیشرانها نیز مانند متقاضیان طرح از گذرانده اند.
وی تصریح کرد: فاطمه صفر زاده یکی از پیشرانهای طرح ملی می باشد که پیشران پس از گذراندن دورههای عمومی مهارتی و تخصصی و بهرمندی از مشاورهای آنلاین و حضور ی که از طریق دبیرخانه طرح ملی مشاغل بر گزار میگشت و شناسایی نقاط ضعف و قوت وزنجیره ارزش کسب و کار وی طی چندین مرحله الگوریتم شبکه کسب و کار وی طراحی گشت .
مظفر با اشاره به لزوم توسعه بخش فروش مشاغل خانگی در فضای مجازی، تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، فروش اینترنتی افزایش یافته است
سرکار خانم صفر زاده از هنرمندان رودوزی سنتی ( گلابتون دوزی ، کمه زنی و نوار بافی ) است. که در روستای تازیان و بندر عباس فهعالیت دارد وبا توجه به اوضاع کرونا اکنون 22 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم با وی کار می کنند.
همان طور که همه می دانندرودوزی سنتی در هر استان کشور متفاوت است و استان هرمزگان نیز براساس آب و هوا و همجواری آن با دریای خلیج فارس هر شهرستان دارای طرح و ودوزی های منحصر به خود را دارد.
شایان ذکر است: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، مجری گری جهاد دانشگاهی هرمزگان در جهاد دانشگاهی برگزار میشود. 31 شهریورماه ۱۴۰۰
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷