اخبار

نگاهی نوین به اشتغال خانگی در طرح مشاغل خانگی جهاددانشگاهی

تهران

۱۳۹۷/۰۴/۱۳

متن کامل خبر

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور گفت: در راستای اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی نگاهی نوین به این اشتغال خانگی شده است.

احمد شریفی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه خراسان جنوبی اظهارکرد: در راستای طرح کشوری اشتغال فراگیر موضوعی تحت عنوان الگوی توسعه نوین مشاغل خاگی مطرح شد که این بحث موضوع دورن زایی است که اقتصاد کشور و خانواده‌ها را رونق خواهد داد.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: با توجه به تجارب جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال طی تفاهم نامه‌ای که با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بسته شد این طرح به عنوان پایلوت در 9 استان اجرایی شد.

وی با اشاره به اینکه در طرح کلی مقرر شده تا 20 هزار شغل تامین شود، ادامه داد: خراسان جنوبی از استان‌های پایلوت است که با حضور و جدیت همکاران جهاددانشگاهی خراسان جنوبی این طرح با موفقیت اجرایی شده است.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور از اجرایی شدن 1500 شغل در قالب طرح نوین مشاغل خانگی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: نگاه به این موضوع در گذشته تنها به توانمندسازی اشتغال بوده اما در حال حاضر نگاه نوینی به اشتغال خانگی شده است.

شریفی زاده تصریح کرد: در قابل طرح نوین مشاغل خانگی علاوه بر توانمندسازی به بازار نیز توجه داشته باشیم که از جمله مزیت‌های این طرح است.

وی یادآور شد: در قالب این طرح با نگاه به بازار، فعالیت‌ها تعریف و تسهیل گری ویژه‌ای برای این کار در جهاددانشگاهی صورت گرفته است.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: توانمندسازی و افزایش درآمد سرانه کشور از جمله از مباحثی است که در اقتصاد پایدار مطرح بوده که بخشی از این سرانه در مجموعه اقتصاد خانه شکل می‌گیرد.

شریفی زاده تصریح کرد: بسیاری از خانواده‌ها این امکان را دارند در موضوعاتی که به راحت در دسترس بوده، اقتصاد خانواده را بارور و درآمد خود را افزایش دهند که این موضوع باعث توسعه در سطح کشور می‌شود.

وی تاکید کرد: رونق مشاغل خانگی موجب افزایش شغل و رفع بیکاری شده و بسیاری از افراد بیکار می‌توانند از این فرصت برای اشتغال زایی بهره ببرند.

معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور گفت: در راستای اجرای این طرح و بر اساس مطالعات انجام شده در خراسان جنوبی، صنایع دستی، حوزه گیاهان دارویی و مزیت‌های آن، صنایع تبدیلی و بحث‌های صنعتی از جمله حوزه‌های مزیت دار شناخته شده است.

شریفی زاده در خصوص حضور برندهای ملی و استانی در این طرح، افزود: برای مطالعه بازار از تمام افراد تاثیرگذار در بازار کشور و استان‌ها کمک گرفته شده و برندهای ملی و استانی پای کار آمده اند.

وی خاطر نشان کرد: طرح نوین مشاغل خانگی به صورت پایلوت در حال انجام است و مقرر شده تا در سطح کشور نیز تسری یابد تا با افزایش درآمد و کاهش بیکاری شاهد تقویت اقتصاد کشور باشیم.