به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خراسان شمالی، حسن خوش صفا اظهارکرد: در راستای برپایی دوشنبه های کارآفرینی مقرر است دوشنبه های مشاوره نیز ویژه متقاضیان و پیشرانان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برگزار شود.
وی ادامه داد: تاکنون دو کارگاه در دوشنبه های کارآفرینی با موضوعات برند سازی، طراحی محصول و بسته بندی و تبلیغات و فروش محصول برگزار شده و مابقی کارگاه ها با موضوعات مختلف در دستور کار است.
خوش صفا افزود: در دوشنبه های مشاوره مسائلی از قبیل نحوه اخذ مجوز مشاغل خانگی، مزایای عدم وابستگی به وام و تسهیلات،جایگاه و نقش پیشرانان در طرح مشاغل خانگی، انتخاب شغل خانگی متناسب با علایق و استعداد ها،نحوه راه اندازی کسب و کار مستقل، توسعه و ارتقا کسب و کار خود را در آینده، مزایا و اهمیت راه اندازی کسب و کار خانگی مورد بررسی قرار می گیرد.
خوش صفا گفت: در مجموع توسعه کسب و کار، توجه به زنجیره ارزش، تکمیل زنجیره تولید محصول در استان ، معرفی ظرفیت های استانی و ملی و پرداختن به همه شاخص های کسب و کار از مهتمرین اهداف دوشنبه های مشاوره در این مجموعه است.
وی با اشاره به اینکه حدود 20 پیشران در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با دبیرخانه مشاغل خانگی استان همکاری دارند، عنوان کرد: تاکنون حدود 719 نفر در سامانه inhb.ir نام نویسی کرده اند که 531 نفر ارزیابی، استعداد سنجی شده اند.
وی با اشاره به اینکه در خراسان شمالی 10 شبکه در حوزه مشاغل خانگی به فعالیت می پردازند، یادآورشد: این شبکه ها شامل دام سبک، چرم دوزی، پوشاک، نساجی سنتی، دست بافته های داری است.
خوش صفا بیان کرد: جهاد دانشگاهی با استفاده از ظرفیت مکان بازارها درگاه اینترنتی را برای فروش تولیدات مشاغل خانگی راه اندازی کرده که نقش مهمی در فروش تولیدات فعالان مشاغل خانگی دارد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷