اخبار

برگزاری اولین کمپ توانمندسازی طرح‌های مشاغل خانگی نوآورانه (جابزلند)

اردبيل

۱۳۹۸/۰۷/۱۷

متن کامل خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، در این جلسه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: جهاددانشگاهی اردبیل در پیشبرد اهداف مهم استانی از جمله اجرای این طرح با برنامه‌ریزی مناسب عمل می‌کند و به یقین اجرای طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در استان اثربخش خواهد بود.

فریبا محمدلو با بیان این که پیگیری لازم برای افزایش میزان سهمیه استان اردبیل در این طرح در حال انجام است، افزود: به دلیل اهمیت ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار، اجرای طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" می‌تواند نقش مهمی در اقتصاد استان ایفا کند.

وی با اشاره به این که باید زیرساخت‌های لازم برای بهره برداری و ایجاد بازار فروش محصول صنایع تبدیلی در استان فراهم شود، خاطرنشان کرد: در انتخاب پیشران‌ها برای رشته‌های شغلی این طرح باید بسیار دقیق عمل و برای افراد موفق در این طرح به منظور ایجاد انگیزه بیشتر تسهیلات مناسبی در نظر گرفته شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با اشاره به این که این طرح از مزایا و جامعیت خوبی برخوردار است، تصریح کرد: با توجه به این که طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" برای اولین بار در استان اردبیل اجرا می‌شود، بنابراین دستیابی به اهداف مهم و ارزشمند آن، همکاری و حمایت دستگاه‌های متولی را می‌طلبد.

 

جامعه هدف طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار"  شناسایی شده‌ است

در این جلسه مدیر دفتر تجاری‌سازی و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: همکاری‌های سه جانبه خوبی بین جهاددانشگاهی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل برای اجرای هرچه بهتر طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" صورت گرفته است.

مهران محمدی افزود: خوشبختانه به همت جهاددانشگاهی و با همکاری دستگاه‌های اجرایی استان، جامعه هدف طرح با توجه به مهارت، علاقه‌مندی و توانمندی شناسایی شده‌ است و این افراد آماده انجام مراحل مشاوره، آموزش، ارزیابی و ساماندهی برای اتصال به پیشران‌ها و بازار هستند.

وی با اشاره به اینکه آموزش، بازاریابی، اتصال به بازارهای محلی و ملی، برندسازی و استانداردسازی محصولات از مراحل مهم اجرای این طرح است، اضافه کرد: با همکاری دستگاه‌های متولی اشتغال استان، 9 اولویت شغلی با توجه به مزیت‌ و ظرفیت‌های استانی توسط جهاددانشگاهی اردبیل شناسایی شده است که از این تعداد پنج دسته شغلی در نهایت انتخاب خواهد شد.

وی با بیان این که سهم استان اردبیل از این طرح ملی یکصد و دو نفر است، ادامه داد: طرح مذکور در قالب همکاری و هم‌افزایی با طرح­ های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حل مشکلات اقتصادی زنان سرپرست خانوار انجام می ­شود.

محمدی از انتخاب و هماهنگی پیشران‌ها طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در استان خبر داد و یادآور شد: با بهره‌مندی از توانمندی‌ و حمایت‌ پیشران‌ها رسمی، فعال و موفق می‌توان ایجاد اشتغال جامعه هدف را توسعه بخشید.

وی با بیان این که این طرح منجر به ارتقای وضعیت اقتصادی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار می‌شود، ادامه داد: طرح مذکور توسعه فعالیت‌های شبکه‌ای، مشاوره و ارزیابی متقاضیان، توجه به مزیت‌های نسبی و رقابتی، اتصال به بازار و هدفمندی حمایت‌ها و کاهش وابستگی به تسهیلات را به دنبال خواهد داشت.

در این جلسه اعضای شورای علمی در خصوص نحوه ارتباط افراد با پیشران‌ها و نحوه برگزاری همایش‌های تخصصی برای جامعه هدف تصمیم‌گیری کردند.