به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، درراستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی و ایجاد زنجیره ارزش و شبکه سازی با توجه به وضعیت استان از نظر کرونا جلسه مشاوره تلفنی برای سرکار خانم بطول رحیمی تولیدکننده (قالی )برگزار شد.
در این جلسه ، کارشناس و مشاور طرح در خصوص میزان درآمد ماهیانه و روشهای فروش سوالاتی مطرح کرد.
(قالی )در گفتگو با دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی گفت: مدرک فنی حرفه ای قالی بافی را تحت نظر تعاونی روستایی بستک دریافت کرده و در حال حاضر با توجه به اوضاع کرونا در خانه مشغول بافندگی است .
وی در ادامه با اشاره به اینکه درآمد زایی هدف اصلی اواز ورد به این حرفه بوده است گفت : خدار را به خاطر تمام نعمتهایی که به من ارزانی داشته است شاکرم ولی سوال من این است چرا ما همواره باید به این بی اندیشیم که باید مشوق داشته باشیم حال آنکه از تمام نعمتهای الهیی بهرمی بریم باید شاکر باشیم .
ویدر پایان با تشکر از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد آموزشی گفت داد: نبود برند وبسته بندی و بالا رفتن قیمت مواد اولیه و دور از دسترس بودن آن از چالشهایی است که همواره با ان روبرو بوده و هستیم که امیدواریم مسئولین حداقل با ثابت نگه داشتن قیمت ها این مشکل را حل کنند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز مجری این طرح در استان است.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷