به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، درراستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی و ایجاد زنجیره ارزش و شبکهسازی با توجه به وضعیت استان ازنظر کرونا جلسه مشاوره تلفنی برای سرکار خانم بهناز داوری تولیدکننده ( لباس کود ک ) برگزار شد.
در این جلسه ، کارشناس و مشاور طرح در خصوص میزان درآمد ماهیانه و روشهای فروش سوالاتی مطرح کرد.
هدف خود را از ایجاد کسب و کار و کارگاه:اموزش و توانمند سازی افراد دانست. گفت: امید وارم که دولت تمهیداتی بیاندیشد حاصلش حذف واسطه و تولید محصول به قیمت واقعی باشد .
وی ادامه داد : خدا در بابت تمام نعمتهای فراوانی همچون پدر مادر خانواده و دوستان و اجتماع گذارده شاکرم بهراستی بهترین و والاترین مشوق من این ضربالمثل از تو حرکت از خدابرکت است .زیرابه راین باورم اگر انسان تلاش و کوشش کند، خداوند حتماً به او روزی و موفقیت در انجام کاری که در آن قدم برداشته عطا خواهد کرد.
هرکسی بهاندازه تلاش خود و استفاده از نیروهای خدادادی همانند عقل، استعداد، فعالیت بدنی و … روزی خود را به دست میآورد و این رزق بااراده خداوند و خواست او فراهم میشود.
وی در ادامه گفت مشکلات بوده و خواهد بود و این ما هستیم با برنامه ریزی باید آنان را مرتفع کنیم و در این راه مسئولین باید به وظایفشان عمل کنند زیراعملکرد بد یا خوب آنان بر زندگی بسیاری از مردم تاسیر می گذارد.
وی با ابراز قدر دانی از جهاد دانشگاهی بابت برگزاری دوره های جهاد گفت: دسترسی دشوار جهت تامین مواد اولیه ، عدم تامین مکان مناسب جهت فعالیت از چالشهایی است که همواره با آن رویاروی هستیم .
وی در ادامه گفت : 5 سا است به صورت رفه ای فعالیت دارم :و داشتن روحیه و تلاش جهت انجام کارر از نقاط بارز و قوت خود می دانم و خدارا شکر با این اوضاع کرونا در حال حاضر 9 نفر با من همکاری دارند .
ویادامه داد در صورتی که دولت به من تتسهیلات بانکی بدهد پاز دریافت وام جهت توسعه کارگاه و تجهیز آن اقدام خواهد شد و اموزش و بکارگیری نیروهابکار می بندم .
لازم به ذکر است : طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهعنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذارشده و سازمان جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز مجری این طرح در استان است.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷