به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، درراستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی و ایجاد زنجیره ارزش و شبکه سازی با توجه به وضعیت استان از نظر کرونا جلسه مشاوره تلفنی برای سرکار خانم زهرا ریسی گودویی خیاطی(سنتی) به صورت تلفنی در جهاد دانشگاهی استان هرمزگان برگزار شد .
در این جلسه ، کارشناس و مشاور طرح در خصوص میزان درآمد ماهیانه و روشهای فروش سوالاتی مطرح کرد که در ادامه برخی از مطالب آورده شده است
زهرا ریسی گودویی وی با بیان اینکه بای هر کاری وقت اگر بگذاری در آن کار به طور حتم حرفه ای خواهید شد ادامه داد: 2 سال است به صورت حرفه ای و متمرکز درحرفه کمه زنی مشغول به کار هستم تا آنجا که توانسته ام خواصیترین کلکسیون در سبک های سنتی و مدرن طراحی و اجرای انواع؛کلکسیون کریستال )ملیله،منجوق،سنگ دوزی،نگین(... اجرای طراحی و کار دست و کمه زنی)گلابتون دوزی ،کاموا دوزی و(.... را به متریانم ارائه دهم .
ویبا بیان اینکه بهترین مشوق هر فرد خود آن فرد است، افزود: چون خیلی سختی ها رو تحمل کرده ام و ت دارم موفق باشم تو جامعه ودر جامعه یک آدم مفید باشم نه یک آدم که بی تفاوت و خداررا شاکرم که در اجرای اهدافم خانواده بخصوص همسرم من را همراهی کردو یا به نوعی می توانم بگویم اگر حمایت وی نبود ادامه راه برایم سخت میگشت .
وی ادامه داد همه ما می توانیم به کاری علاقمند باشیم ولی اگر اتحاد و انسجام ونیزه نداشته باشیم قطعا با شکست مواجه می شویم وی ادامه داد در حال حاضرعضو انجمن طراحان لباس بندرعباس نیز هستم و مدرک تحصیلی خوی را از صنایع دستی دریافت نموده ام .
وی ادامه به بیان مشکلاتش پرداخت و گفت : همواره هدفم این بوده است که هم مزون و کارگاه داشته باشم و چندین بار رفتم برای درخواست وام ولی می گن بودجه نیست اصلاً حمایت نمیکند و یکی دیگر از چالشهای من اینکه جایگاه عروس و حنابندان سنتی هم داشته باشم ولی به خاطر هزینههای بالا نمیتوفم به هدفم برسم
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهعنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذارشده و سازمان جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز مجری این طرح در استان است.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷