فرماندار سنندج از حمایت اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی که توسط جهاددانشگاهی استان کردستان انجام می شود، خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، ابراهیم زارعی ۲۷ خرداد در نشست با رییس جهاددانشگاهی و مدیر اجرایی طرح مشاغل خانگی، اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی برای استان قابل اهمیت است و فرمانداری حتما از این پروژه حمایت می کند.
وی ضمن اشاره به اینکه طرح مشاغل خانگی برای این دیار قابل اهمیت است، عنوان کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد علمی است و می تواند این مهم را با مطالعات دقیق͏تر رو به جلو ببرد و موفق باشد.
زارعی بیان کرد: این طرح باتوجه به اهمیتی که دارد در کارگروه اشتغال شهرستان مطرح و هماهنگی های لازم برای اجرا به عمل خواهد آمد.
سهراب نژاد رییس جهاددانشگاهی استان کردستان در این نشست با اشاره به وجود بیش از ۳۰۰ رشته در زمینه مشاغل خانگی در سطح کشور، در فاز اول، عنوان کرد: تا کنون مطالعاتی دقیق و مدون در راستای بررسی ظرفیت این رشته ها و بهره وری آن ها در سطح استان کردستان صورت نگرفته است، بر همین اساس جهاددانشگاهی با انجام مطالعاتی دقیق در صدد استخراج رشته های بومی و کارساز استان با همکاری سایر ارگان های مرتبط انجام داده و حال ۱۲ رشته مورد تایید قرار گرفته است.
وی سهمیه استان کردستان در مشاغل خانگی را ۲۶۰۰ شغل عنوان و تصریح کرد: ۸ استان کشور به صورت پایلوت برای اجرای این طرح انتخاب شده اند که استان کردستان یکی از این ۸ استان است.
سهراب نژاد گفت: افرادی که در رشته های معرفی شده توانایی لازم را دارند می توانند در سایت اینترنتی www.inhb.ir ثبت نام کنند و از طریق این سامانه به برندهای ملی و پشتیبانان استانی متصل شوند.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان ضمن اشاره به این که این طرح می͏تواند مساله بیکاری را در استان کاهش دهد، یادآور شد: شهرستان سنندج بزرگترین مخاطبان را در اجرای این طرح دارد و بر همین اساس لازم است این پروژه بزرگ کارآفرینی را در کارگروه اشتغال فرمانداری مطرح شود.
در ادامه این دیدار مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی ضمن اشاره به اینکه با ۶ برند ملی در خصوص اتصال به بازار این طرح تفاهم نامه منعقد شده است، گفت: برای اجرای هرچه بهتر این طرح با فروشگاه های اینترنتی محلی همچون کورد کالا و پشتیبانان تفاهم امضا شده است.
وی با تاکید بر این مهم که دایر کردن بازارچه های محلی می تواند کمک شایانی به فروش محصولات مشاغل خانگی کند، اظهار کرد: در اجرای طرح مشاغل خانگی ۱۲ رشته از جمله گل و گیاه، تولید و بسته بندی عسل، کلاش بافی، گلیم بافی، ویراستاری، مصنوعات چرمی، انیمیشن، زیورآلات، مترجمی، قالیبافی، صنایع چوب و پوشاک برای استان کردستان در نظر گرفته شده است و علاقمندان در این حوزه ها می توانند ثبت نام به عمل آورند.
آوج در پایان یادآور شد: کارگروه های اشتغال شهرستانها یک فرصت خوب برای معرفی و اجراز این طرح است و امیدوارم فرمانداران شهرستان های استان در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷