اخبار

آشنایی متقاضیان مشاغل خانگی قم با بوم کسب وکار

قم

۱۴۰۰/۰۸/۰۴

خلاصه خبر

وبینار آشنایی با بوم کسب و کار به دبیرخانه مشاغل خانگی قم و مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان قم و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم برگزار شد.


متن کامل خبر

این وبینار دومین وبینار از سلسله وبینارهای رویداد بانوی کارآفرین می باشد با هدف توانمندسازی علاقمندان و متقاضیان به حوزه کسب وکارهای خرد و نوپا و مشاغل خانگی برگزار شد.

دکتر محسن سلطانی مدرس این وبینار گفت: بوم کسب و کار همان نقشه راهی است که شما را از بیراهه رفتن دور می کند، کسب وکارتان را متحول می کند و کمک می کند که با یک نگاه یکپارچه بتوانید کسب و کارتان را مدیریت کنید.

سلطانی افزود: بوم کسب وکار برنامه ای است که شما را کمک می کند تا به ارزش موردنظر از کسب و کارتان برسید. پرواضح هست که بوم کسب وکار با بیزنش پلن متفاوت است بوم کسب وکار مانند یک برنامه می باشد که می توانید آن را به دیوار اتاقتان بزنید و هر روز صبح با یک نگاه به آن کارتان را شروع نمایید اما بحث بیزنس پلن کمی متفاوت است و یک پرونده  کامل است با تمام جزئیات از تمامی فعالیت هایی است که قرار است در یک کسب وکار انجام دهید.

مشاور و مدرس کارآفرینی اضافه کرد: بوم کسب وکار بخش های مختلفی دارد و ضرورت دارد برای شروع هر کسب و کاری تکمیل گردد و شامل بخش بندی مشتریان، ارتباط با مشتریان، ارزش پیشنهادی، فعالیت های کلیدی، همکاران کلیدی، کانال های ارتباطی، منابع کلیدی، جریان درآمدی کسب وکار، ساختار هزینه های کسب وکار می باشد و واضح است که  این موارد دید شما را نسبت به و کارتان روشن می کند.

در ادامه سلطانی گفت: مشتری همان کسی است که لازم است او را متقاعد کنید و سر ذوق بیاورید تا از شما خرید کند.

سلطانی افزود: به ارزشی که برندها انتظار دریافت آن را در ذهن مشتری ایجاد می کنند ارزش پیشنهادی می گویند. و باید به ارزش های پیشنهادی در کسب وکارتان باید توجه ویژه نمایید. این ارزش هایا جنبه عملکردی دارند یا جنبه احساسی و گاهی نیز جنبه اقتصادی دارند. در کل با ایجاد این ارزش ها شما حس خوبی را برای مشتریان خود ایجاد می کنید.

در ادامه سلطانی مباحث مربوط ماهیت مدل کسب وکار ، بوم مدل کسب وکار، مزایای استفاده و نحوه خلق مدل کسب و کار، نحوه ارتباط با مشتریان، حفظ مشتریان، توزیع محصولات و فروش محصولات و نیز یک نمونه مدل موفق یک تولیدی پوشاک را تشریح نمود.

در پایان در بخش دوم این وبینار پرسش و پاسخ در خصوص کسب وکارهای علاقمندان و متقاضیان نیز انجام گرفت.

شایان ذکر است رویداد بانوی کارآفرین در حوزه پوشاک در استان قم در حوزه مشاغل خرد و کوچ و مشاغل خانگی در حال برگزاری می باشد و علاقمندان می توانند ایده های خود را تا تاریخ 20 آبان ماه به دبیرخانه رویداد به آدرس https://formaloo.com/banookaridea ارسال نمایند.

همچنین جهت ثبت نام در وبینارهای آموزشی رایگان این رویداد می توانند به آدرس https://formaloo.com/banookarwb  مراجعه نمایند.