لیلا اجلی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان زنجان، اظهار کرد: در راستای اجرای این طرح ۳۷۱۳ نفر شامل ۲۶۵۷ زن و ۱۰۵۶ مرد، مورد ارزیابی اولیه قرار گرفتند. در گام بعد ۱۵۲۵ متقاضی به تفکیک ۱۱۰۴ زن و ۴۲۱ مرد نیز استعدادسنجی شدند.
وی افزود: اجرای این طرح در سه فاز پیشبینی شده که فاز اول شناسایی و اولویتبندی مزیت، ظرفیت و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی است. فاز دوم به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی، استعدادسنجی اختصاص دارد که در این زمینه ۲۳۸۱ نفر به تفکیک ۱۹۱۵ زن و ۴۶۶ مرد مشاوره و هدایت دریافت کردند.
این مسئول با بیان اینکه پس از استعدادسنجی و مشاوره و هدایت، آموزشها در دو بخش عمومی و تخصصی آغاز میشود، ادامه داد: ۱۱۱۱ نفر به تفکیکی ۹۴۴ زن و ۱۶۷ مرد آموزشهای عمومی و ۱۰۲۹ نفر به تفکیک ۸۷۴ زن و ۱۵۵ مرد نیز تحت آموزشهای تخصصی قرار گرفتند.
اجلی تصریح کرد: رشتههایی که به عنوان مزیت در استان به آن پرداخته شده، شامل قالیبافی، بافنده تابلوفرش، گلیمبافی، قلمزنی، خیاط لباس، ملیلهسازی، تولیدات چرمی دستدوز، ویرایشگر متون، گیاهان دارویی، مترجم (کتاب و مقاله)، برنامهنویس، انیماتور، پرورشدهنده گوسفند و بز، پرورشدهنده زنبور عسل و ملحفهدوز است.
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در زنجان با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی برای متقاضیان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر آموزشهای عمومی نظیر بازاریابی، مدیریت کسب و کار و ... برای همه رستهها در حال برگزاری است و دورههای آموزشی تخصصی نیز متناسب با هر رشته برگزار میشود.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷