به گزارش دبیرخانه طرح ملی مشاغل خانگی : چاپ دستی و ساخت مهر دستساز نشاندهنده شناسایی یک فرد یا شرکت است که بانوی کارآفرین هرمزگانی با ساخت انواع مختلف آن با جنس لینولئوم و چاپ آن روی لباس، ساک تبلیغاتی، طراحی صحنه، دکوراسیون داخلی و … علاوه بر اینکه توانسته که چشم هر بیننده را به خود جذب به نشر آدابورسوم هرمزگان نیز پرداخته است.
در حاشیه رویداد استارتاپی صنایعدستی پای سخن این بانوی کارآفرینی مینشینم که علاوه بر در آمد زایی برای خود اطرافیانش را به اشتغال واداشته است .
خاطره عامری سیاهویی، یکی از بانوان کارآفرین هرمزگانی است که در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، توانمندیاش شناساییشده و اکنون توانسته در رویداد استارتاپی جهاد دانشگاهی شرکت کند. او علاوه بر اشتغالزایی توانسته فعالیتهای بسیار دیگری را از همین کارگاه کوچکش آغاز نماید و به سرانجام برساند؛ از معرفی آدابورسوم هرمزگان گرفته تا فعالیتهای فرهنگی و هنری و ایجاد شغل برای افرادی که علاقهمند اشتغال هستند.
وی 28 سال سن دارد و متأهل میباشد و تحصیلاتش را تا مقطع کارشناسی در رشته مدیریت جهانگردی گذرانه است. وی معتقد است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با مدیریت عالیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و همراهی جهاد دانشگاهی بهعنوان یکنهاد دانشبنیان و توسعهای است طرح خوبی است، که باید با حمایت مسئولین ادامه یابد.
وی با لبخندی که بر چهره دار میگوید: قصهی من از جایی آغاز گشت که به دلیل تولد دخترم نتوانستم بیرون از منزل کارکنم و ادامه داد : مشاغل خانگی برای زنان خانهدار واقعاً نعمت به شمار می آید، زیرا با سرمایهگذاری کم میتوان به کسب درآمد دستیافت تا آنجا که علاوه بر اینکه میتوانند زمان بیشتری را در کنار خانواده خود بگذرانده به کارهای روزمره نیز بپردازد با این افکار تصمیم گرفتم وارد این عرصه شوم و با آزمونوخطا در هنر چاپ کارم را آغاز کردم ولی این امر ذهن من را راضی نمیکرد زیرا دوست داشتم سفرهام گسترده باشد و افراد دیگر نیز از ایده بهرمند شوند.
با این ایده ایجاد اشتغال و کسب درآمد و گذراندن دورههای جهاد دانشگاهی در طرح ملی مشاغل خانگی با کمک همسرم محصولاتم را در فضای مجازی و بازارهای ایجادشده به فروش میرسانم
وی بابیان اینکه مهمترین عامل موفقیت خود را حمایت خانواده میدانم، گفت: حمایت خانواده میتواند در ایجاد روابط بین فردی مثبت کمککننده باشد؛ به صورتی که هنگامیکه فرد ارزش، نگرش، اعتقادات، انسانیت و فرهنگ را از خانواده خود یاد بگیرد به معنای واقعی کلمه به آن عمل میکند و در زندگی اجتماعی او نیز تأثیر میگذارد.
وی ادامه داد برخی به خاطر اینکه میخواهند در کسبوکار خود موفق شوند سعی میکنند که ازدواج خود را به تأخیر میاندازند حالآنکه این تفکر اشتباه است زیرا داشتن همسر همفکر و هم سو میتواند برگ برنده زندگی هر فرد باشد که خوشبختانه همسر و پدر و مادرم از اصلیترین مشوقین من در ایجاد این کسبوکار میباشد.
این پیشران طره ملی مشاغل خانگی گفت: درخواست من از مسئولین این است که یک تسهیلات با کارمزد ۴درصد به کسبوکار من در نظر بگیرند
چون برای راهاندازی کارگاه تولیدی پوشاک ازجمله شال و تیشرت و اکسسوری های منزل مثل کاور کوسن و رومیزی غیره با تکنیک چاپ دستی نیاز به یک مکان برای کار، و گرفتن تجهیزات هستم.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷