به گزارش دبیر خانه مشاغل خانگی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد؛ صدقه مظفر سرپرست معاونت فناوری مراکز رشد واحدهای فناوری جهاد دانشگاهی استان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: از شهریورماه کارهای اجرایی و ثبت ایده برای برگزاری این استارتاپ آغاز شد و اکنون در سه روز بهصورت متوالی مسابقات برگزار و نفرات برتر انتخاب شدند.
مظفر ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره این است که از شکستهایی که درزمینهٔ راهاندازی کسبوکارها وجود دارد جلوگیری شود و با تیم سازی ها، ایدههایی که وجود دارد را به محصول تبدیل کرد و کسبوکارها را رونق داد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که در این جشنواره شد شرکت میکنند و موضوع تیم سازی آشنا میشوند و ایدههای خود را با یک تیم سازی خوب به عمل تبدیل میکنند.
مظفر عنوان کرد: برای شروع جشنواره ۱۵۰ ایده اولیه درزمینهٔ صنایعدستی ثبت شد در ادامه ۳۵ توسط داوران بهعنوان ایده اولیه انتخاب شدند و پسازآن ۱۸ ایده طرح خود را ارائه دادند که از بین آنها ۱۰ایده موردپذیرش قرار گرفت و تیم سازی انجام شد و مشاوره گرفتند و کسب و کار خود را آغاز کردند و اکنون نه تیم محصول خود را ارائه دادهاند تا نفرات برتر انتخاب شوند.
وی در پایان گفت: در برخی موارد گذشته شاهد بودیم که گروههایی که رتبه برتر کسب کرده اند نتوانسته اند به مرحله تجاری سازی برسند و بر عکس آن نیز اتفاق افتاده است اما ما تلاش میکنیم که تیمها را رها نکرده تا بتوانم محصول خود تجاریسازی و به بازار عرضه نمایند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷