به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه امروز، دوشنبه 10 آبان 1400 در راستای برنامه "دوشنبه های مشاوره" به صورت مجازی با حضور محمدجواد بهروزیان مشاور فضای مجازی طرح، شیما تقی نژاد مدیر اجرایی و مرضیه باقری بابااحمدی کارشناس طرح برای شهلا علوانی تولید کننده عبا و مانتو عبائی با برند "چیکا" و مدیر فروشگاه مجازی برگزار شد.
بهروزیان در این جلسه با بررسی صفحه اینستاگرام این فروشگاه مجازی، خطاب به این متقاضی طرح مشاغل خانگی گفت: شماره تلفنی که در قسمت Bio وارد کرده ای باید حذف شود. از ایموجی (شکلک) های مرتبط با موضوع پیج استفاده کن. در قسمت Contact option باید اطلاعات تماس (Call) و ایمیل (Email) را وارد کنی و بعد در قسمت Bio، شماره تلفنی را که نوشته ای حذف کن.
وی با پرسش از این تولیدکننده که چرا تاکنون تبلیغی برای محصولاتش ارائه نداده است، تصریح کرد: تحت هر شرایطی تبلیغ را برای محصولاتت انجام بده، در غیر این صورت اتفاق خاصی برایت نمی افتد. در حال حاضر یک پیج با حدود هزار دنبال کننده و نمونه های خوبی از محصولاتت را تولید کرده ای و لازم است در این مرحله، تبلیغات خود را شروع کنی.
این مشاور فضای مجازی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، در ادامه تعداد پست (مطالب) های این پیج و نمونه کارهای ارائه شده را مطلوب دانست و با بیان اینکه البته 2 ایراد اساسی وجود دارد، خاطرنشان کرد: عکس برداری محصولات شما خیلی مناسب کار فروش نیست زیرا همه مسائل آن به مسائل فنی اینستاگرام مربوط نمی شود. یک مسأله این است که شما ابتدا یک محصول را تولید می کنیدو بعد بدنبال تولید محتوا برای آن می روید که آیا آن محصول مشتری داشته باشد یا خیر، این خیلی ریسک دارد.
بهروزیان افزود: اگر روش دیگری را به کار ببندید که ابتدا ببینید نیاز مخاطب شماچیست و بعد محصول متناسب با آن را تولید کنید آن وقت بسیار سریع به فروش می رسد و دیگر این مشکل را ندارید. نوع عکس هایی که در پیج برای معرفی محصولات بارگذاری کرده اید هم نشان می دهد که این عکس ها کار یک شخص هنرمند است که بازار را نمی شناسد و تجربه ای در این زمینه ندارد.
وی بیان کرد: یک موضوع دیگر این است که عنوان نویسی (Caption) خوبی هم برای پست ها انجام نداده اید و باید از هشتگ هم استفاده کنید، زیرا در غیر این صورت پست شما اصلا در اینستاگرام رده بندی نمی شود که بقیه هم بتوانند آن را ببینند و فقط دنبال کننده های شما آن را مشاهده می کنند. بنابراین لازم است این تغییرات را هرچه سریع تر ایجاد کنید تا پیج شما بتواند برایتان فروش خوبی را رقم بزند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷