اخبار

در جلسه مشاوره متقاضی عروسک سازی اهواز مطرح شد: چه مواردی برای داشتن یک پیج حرفه ای مهم است؟

خوزستان

۱۴۰۰/۰۸/۱۱

خلاصه خبر

سومین جلسه مشاوره فضای مجازی برای تولیدکننده عروسک پارچه ای و مدیر فروشگاه مجازی "عروسک شادی" در اهواز برگزار شد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه امروز، دوشنبه 10 آبان 1400 با حضور محمدجواد بهروزیان مشاور فضای مجازی طرح، شیما تقی نژاد مدیر اجرایی و مرضیه باقری بابااحمدی کارشناس طرح برای شهناز حسینی طراح و سازنده عروسک پارچه ای با نام "عروسک شادی" برگزار شد.
در این جلسه بهروزیان مشاور فضای مجازی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان با بررسی صفحه اینستاگرام این کسب و کار، تغییرات انجام شده در معرفی صفحه، وضعیت و تصویر نمایه را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: این صفحه هنوز به یک صفحه کاربری حرفه ای برای کسب و کار تبدیل نشده است و باید تنظیمات مربوطه در قسمت گزینه های تماس Contact option و انتخاب عرصه فعالیت انجام شود.
با ارائه توضیحات لازم این تغییرات برای صفحه اینستاگرام این کسب و کار انجام و به یک پیج حرفه ای تبدیل شد که مخاطب بتواند به راحتی به اطلاعات تماس فروشگاه جهت سفارش دهی دسترسی داشته باشد.
بهروزیان با بیان اینکه باید پیج را به گونه ای مدیریت کنی که برای مشتری سریع در دسترس باشی، گفت: با انجام تنظیمات مربوط به حرفه ای کردن پیج، دیگر نیازی نیست که مخاطب شما به دنبال تلفن ثبت سفارش بگردد و اطلاعات تماس به راحتی برای وی نمایش داده می شود.
وی تصریح کرد: برای هایلایت ها هم باید عکس مناسب ومرتبط انتخاب کرد؛ همچنین انتخاب آیکون مناسب یکی دیگر از راه های ارتباط برقرار کردن آسان و پاسخ سریع به نیازهای مخاطب است. هایلایت ها هرکدام معنا و مفهوم خود را دارد به همین دلیل به طورمثال برای قسمت آدرس، پرسش و پاسخ، مشاوره، پشت صحنه و ... باید آیکون مناسب آن گذاشته شود.
این مشاور فضای مجازی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان  افزود: همچنین در قسمت Bio می توانید از اسمایل های جالب توجه و جذاب استفاده کنید که برای مخاطب چشم نواز باشد و بتواند با پیج شما ارتباط برقرار کند.
این جلسه در ادامه سلسله جلسات "دوشنبه های مشاوره" برای این متقاضی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان به صورت مجازی و رایگان برگزار شد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.