به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه سه شنبه، 11 آبان با حضور دکتر سیدعلیرضا علوی رئیس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، محمدمهدی آقاکوچک معاون پژوهشی سازمان، شیما تقی نژاد مدیر اجرایی طرح در استان و محسن عزیزی خیر تهرانی در سازمان مرکزی جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.
در این جلسه محسن عزیزی با اشاره به فعالیت های خود در قالب موسسه خیریه کارساز، اظهار کرد: درصدد هستیم در حوزه کارآفرینی و ایجاد اشتغال در استان خوزستان فعالیت کنیم و تصمیم داریم هزینه ها را در مواردی مصرف کنیم که موجب ایجاد اشتغال پایدار شود.
وی با بیان اینکه به دنبال یک مدلسازی در این زمینه هستیم که این فعالیت به طور سیستمی و خودکار هم تداوم داشته باشد، گفت: می خواهیم مبالغ به صورت وام های بی بهره با اقساط پایین در اختیار افرادی قرار گیرد که این پول برای آن ها نتیجه بخشو مفید باشد و فرد را بدهکارتر نکنیم. بنابراین مهم است که این کار پایش و رصد شود که ببینیم نتیجه آن با گذشت یک سال چه تأثیری در قوام بنیان آن خانواده و نرخ اشتغال داشته است.
این خیر تهرانی تصریح کرد: برای هزینه کرد این مبلغ روی حوزه خاصی تمرکز نداریم و هرجا پتانسیل ایجاد شغل در استان خوزستان وجود داشته باشد، آماده ایم که در آن زمینه ورود کنیم.
همچنین در این نشست دکتر سیدعلیرضا علوی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، با بیان مختصری از ویژگی های خاص استان اظهار کرد: وجود صنایع بزرگ مختلف در استان موجب شده که بدلیل غالب بودن مشاغل دولتی، توجه کسب و کارهای خرد نیز بیشتر به دولت است. همچنین تنوع قومیتی بالا در استان بر روی فرهنگ اشتغال تأثیر گذاشته است.
وی ادامه داد: صنایع در استان باید بپذیرند که با تولیدکنندگان و پیشرانان خوزستان همکاری بیشتری داشته باشند و خریدهای خود را از استان انجام دهند. ما آمادگی این را داریم که پیشران ها و متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی در استان را به شما معرفی کنیم و تیم ارزیاب شما، شرایط آن ها را بررسی کند و در صورت تأیید برای هزینه کرد اقدام کنید.
به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان همچنین در این نشست مدیر اجرایی طرح با ارائه گزارشی از وضعیت پیشران ها و متقاضیان حوزه مشاغل خانگی استان، نکات و مسائل لازم را مطرح کرد و در پایان مقرر شد مدلی از روش های اجرایی برای ایجاد شغل در مناطق مختلف استان تهیه و این مدل به تدریج توسعه داده شود؛ همچنین از تجربه این قبیل همکاری ها در واحدهای دیگر جهاددانشگاهی در سطح کشور استفاده شود.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷