به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شبکه سازی از اقدامات مداخله ای جهاد دانشگاهی برای پیشرانان طرح توسعه مشاغل خانگی است به نحوی که بتوانند در ارتباط با زنجیره تأمین کنندگان و تولیدکنندگان کالا و خدمات، به مواد اولیه و ملزومات ارزان قیمت و باکیفیت دسترسی داشته باشند.
در این زمینه، با هماهنگی انجام شده، شبکه تولید خانم ها پروانه و پریسا رضایی تولیدکنندگان میوه خشک و خرماشکلاتی در اهواز به شبکه خرما آقای سیداحمد میرهاشمی، تولیدکننده و صادرکننده معتبر خرما در شهرستان شادگان متصل شد تا بتوانند ضمن تهیه خرمای باکیفیت و قیمت مناسب، در هزینه و زمان خود صرفه جویی کنند.
این پیشران تولیدکننده میوه خشک و خرماشکلاتی تاکنون ناگزیر به تهیه خرما از شرکت های موجود در بازار یا سفارش از شهرستان های بوشهر و بندرعباس بوده و دسترسی مستقیم به تولیدکننده نداشته است که این امر سهم نسبتا بالایی در افزایش هزینه های تولید این تولیدکننده داشته است.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷