به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گلستان ،مهدی خطیر نامنی اظهار کرد: امروزه کسبوکارهای خانگی بهعنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب میشود که از جمله مزایای آن، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه، ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار و... است.
وی افزود: در حال حاضر فارغالتحصیلان زیادی داریم که بیکار هستند و امکان عرضه مهارت آنها در فضای بیرون وجود ندارد؛ مشاغل خانگی یک راهکار راهگشا و دریچهای برای رفع مشکلات این قبیل افراد است.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گلستان با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی دولتها، کمبود شغل و محدودیت ایجاد اشتغال است، خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی با توجه به نیاز کم به منابع مالی و مزایای فراوان، نقش سازندهای در اشتغال و توسعه اقتصادی خانوادهها دارد.
وی با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در گلستان، گفت: این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیتها، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده و سهمیه گلستان در آن ایجاد شغل برای ۲ هزار و ۳۰۰ نفر است.
خطیر نامنی با اشاره به اینکه اجرای این طرح افزایش توان اقتصادی خانوارها و اقشار کمدرآمد را به همراه دارد، گفت: مشاغل خانگی ظرفیت و فضای بسیار خوبی دارد و میتوان در این بخش با نیازسنجی و بازار سازی، نسبت به ایجاد و تثبیت اشتغال از طریق توسعه کسبوکارهای خانگی اقدام کرد
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷