اخبار

برگزاری دوره آموزش مهارتی حضوری خیاطی رایگان ویژه متقاضیان شهرستان بستک

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۹/۰۱

خلاصه خبر

شصت و نهمین دوره آموزش مهارتی حضوری خیاطی با حضور پیشران سرکار خانم فاطمه محمدیان ویژه متقاضیان شهرستان بستک برگزار شد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیر خانه طرح ملی مشاغل خانگی ،دوشنبه 1 آذر ماه 1400 کارگاه حضوری آموزش مهارتی خیاطی به صورت رایگان ویژه در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با هدف توانمندسازی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی ویژه متقاضیان شهرستان بستک با هدف با اتصال به بازار و بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی با حضور پیشران سرکار خانم فاطمه محمدیان برگزارشد.

هدف از برگزاری این کارگاه توانمندسازی واتصال به بازار، ایجاد زنجیره ارزش و ایجاد  فرصت های شغلی  در کسب و کاربرای  متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی که در سطح متوسط و پیشرفته خیاطی بودند .

سرکار خانم فاطمه محمدیان پیشران طرح ملی مشاغل خانگی گفت : این کارگاه در راستای توانمند سازی افرادی که به عنوان  زیر مجموعه با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد.

وی ادامه داد : خیاطان علاقه‌مند و توانمند با داشتن تجربه و سرمایه کافی می‌توانند به طور مستقل کار کنند. به عنوان مثال می‌توانند کارگاه‌های خیاطی راه اندازی کنند و یا حتی در منزل خود به خیاطی بپردازند. همچنین می‌توانند با گذراندن موفق آزمون مربی گری خیاطی و دریافت مجوز از وزات کار، آموزشگاه خیاطی تأسیس کنند و به عنوان مربی به کار آموزش خیاطی مشغول شوند.

این پیشران ادامه داد: هنر خیاطی در بسیاری موارد با هنرهای دیگر مانند بافتنی، رودوزی، تکه دوزی، قلاب بافی، سنگ دوزی، مروارید دوزی و ... در ارتباط است و خیاط در دوخت سفارشات خود از آنها استفاده می کند.

محمدیان ابراز کرد: یک خیاط مهارت از قبیل برش مهارت ، شناخت از انواع پارچه ها و ویژگی های آنها، مهارت عالی در دوزندگی، علاقه زیاد به طراحی، دوخت و مد و آگاهی از جدید ترین نوع آنها، توجه به علایق و گرایش های مشتریان، خلاقیت و قدرت تجسم طرح ها، مهارت ارتباطی مناسب در مقابل مشتریان، دقت و توجه به جزئیات، توانایی حفظ تمرکز در ساعات کار طولانی، ظاهری خوب و پسندیده، داشتن پشتکار و تجربه، داشتن نظم و مدیریت زمان برای تحویل به موقع سفارشات و سلامت جسمی را دارا باشد.

وی در این کارگاه به معرفی ابزار کارو نحوه استفاده از آنان را پرداخت و گفت: توانایی شناخت و اندازه گیری اندام توانایی محاسبه مقدار پارچه لازم برای انواع لباس توانایی تهیه انواع مدل لباس توانایی آماده کردن پارچه جهت برش توانایی کوک شل زدن و باز کردن کوک شل توانایی آسترکشی توانایی اپل گذاری، پرو و رفع عیب از جمله مواردی بود که در این کارگاهآموزش داده شد.

وی در ادامه گفت یک خیاط علاوه بر تهیه انواع مدل لباس و دوخت آنها و شناخت وسایل باید توانای اتوکاری لباس نیز فرا بگیرد و توانایی پیشگیری از حوادث و رعایت نکات ایمنی و بهداشت محیط کار را نیز بلد باشد یا اینکه بیاموزد.

شايان ذكر است؛ طرح ملي توسعه مشاغل خانگي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي با هدف ايجاد اشتغال پايدار براي توانمندسازي متقاضيان و اتصال به بازار همزمان با سراسر كشور در استان هرمزگان در حال اجراست.

انتهای پیامانتهای پیام