به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان،صدیقه مظفر مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی پس از انتشار این خبر گفت : هفتاد دومین دوره آموزش مهارتی حضوری تولید محصولات زراعی ویژه متقاضیان شهرستان میناب با حضور پیشران سرکار خانم فاطمه بهرامی برگزار شد.
مظفر در توضیح فاز سوم این طرح (اتصال به بازار) شکلدهی و ظرفیتسازی بازارهای فیزیکی، الکترونیکی و اتصال به بازار و بنگاههای بالادستی ، تولید استاندارد و برند سازی، ارتقاء کیفیت محصولات و بستهبندی و کمک به تنظیم برنامههای تولید و فروش خبر داد و گفت: از موضوعات اساسی این بخش شناسایی برندها و پیشرانان در سطح ملی و استانی میباشد .
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی گفت: با ازدیاد روزافزون جمعیت، محصولات کشاورزی جوابگوی تغذیه بشر نخواهد بود و انسان با استفاده از روشهای جدید وبکارگیری فنآوری قادر به تأمین مواد غذائی خود خواهد بود که کشتهای گلخانهای ازجمله تمهیدات انسان در جهت تولید غذای بیشتر و بهرهگیری بهینه از منابع میباشد .
وی افزود: محتوی سرفصلهای آموزشی در این دوره عبارت بودند از : اهمیت تولید محصولات گلخانهای احداث و انواع سازهها و تجهیزات گلخانهی آشنایی با محیطهای کشت گلخانه کشت انواع محصولات گلخانهای(خیار، توتفرنگی، گوجهفرنگی، فلفل و ...) اقتصاد و بازاریابی ، بهصورت تئوری و عملی توسط مدرسین این دوره ، آموزش داده شد.
شایانذکر است؛ طرح ملي توسعه مشاغل خانگي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي باهدف ايجاد اشتغال پايدار براي توانمندسازي. متقاضيان و اتصال به بازار در استان هرمزگان همزمان با سراسر كشور در حال اجراست.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷