به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان،مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی پس از انتشار این خبر گفت :امروزدوشنبه 8 آذر ماه 1400 هفتاد و یکمین دوره آموزش مهارتی حضوری ترشیجات ویژه متقاضیان شهرستان بندرعباس با حضور پیشران سرکار خانم مهدیه محبی در تاریخ برگزارشد.
مظفر در توضیح فاز سوم این طرح (اتصال به بازار) شکلدهی و ظرفیتسازی بازارهای فیزیکی، الکترونیکی و اتصال به بازار و بنگاههای بالادستی ، تولید استاندارد و برند سازی، ارتقاء کیفیت محصولات و بستهبندی و کمک به تنظیم برنامههای تولید و فروش خبر داد و گفت: از موضوعات اساسی این بخش شناسایی برندها و پیشرانان در سطح ملی و استانی میباشد .
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی گفت: برگزاری دوره آموزش انواع ترشی و شوربه صورت حضوری وکاربردی در راستای اتصال به بازار و فروش توسط پیشران به زیر مجموعه خود برگزار شد.
سرفصل مطالب ارائه شده در این دوره در این دوره در مورد مفاهیمی مانند ترشی چیست؟ تاریخچه ترشی در استان و ذائقه مردمان و معرفی تجهیزات و لوازم مرتبط با دوره آشنایی با مواد اولیه اطلاعات دوره آموزش ترشیجات جزئیات دوره آموزش ترشیجات بودند .
شایانذکر است؛ طرح ملي توسعه مشاغل خانگي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي باهدف ايجاد اشتغال پايدار براي توانمندسازي. متقاضيان و اتصال به بازار در استان هرمزگان همزمان با سراسر كشور در حال اجراست.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷