به گزارش دبیر خانه طرح ملی مشاغل خانگی : در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی و مشاوره متقاضیان مشاغل خانگی انوشیروان سعیدی مشاور کسب و کار آنلاین به دلایل اهمیت رضایت مشتری برای کسب و کارها اشاره کردو گفت : در سال ۱۳۸۹در ایران قانون سازماندهی و حمایت از مشاغل خانگی توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. پس از تصویب قانون، حمایت از مشاغل خانگی و گسترش این قبیل مشاغل به عنوان یکی از سیاستهای اشتغالزایی در ایران مورد توجه قرار گرفت. بر اساس برخی آمارها امروزه ۲ میلیون ایرانی به انجام کسب و کارهای خانگی مشغول هستند.
وی ادامه داد: راهاندازی کسب و کار خانگی اگر مطابق اصول و برنامه باشد، شانس موفقیت زیادی را نصیب افراد میکند. از طرف دیگر در صورتی که بدون برنامهریزی قبلی اقدام به راهاندازی کسب و کار خانگی شود، ریسک بالایی به دنبال خواهد داشت. مراحل راهاندازی این نوع کسب و کارها به شرح زیر است:
وی افزود: فردی که به دنبال راهاندازی کسب و کار خانگی است، برای یافتن ایده عالی باید بر ویژگیها و شرایط خودش تمرکز کند. بهترین ایده برای شروع کسب و کار از تمرکز و توجه بر تواناییها و فعالیتهای مورد علاقه افراد نشأت میگیرد.
وی ادامه داد : برای انجام کسب و کارهای خانگی و مدیریت مسائل کاری و زندگی شخصی باید فضایی اختصاصی متناسب با نوع و میزان فعالیت در نظر گرفته شود.
وی گفت : برای داشتن کسب و کار خانگی پردرآمد به مشتریها نیاز است. ممکن است فرد ایدهای خلاقانه برای راهاندازی کسب و کار خانگی داشته باشد، اما داشتن ایده خلاقانه و بکر به این معنی نیست که حتما این نوع فعالیت مشتری دارد و مردم نیز خواستار محصول یا خدمات هستند.
بیمه در واقع سرمایهگذاری برای آینده است. بهعنوان مثال با بیمه تجارت کسب و کار خانگی در برابر خسارتهای مالی محافظت میشود. برای انتخاب نوع بیمه بهتر است با مشاور بیمه تماس گرفته و سپس بهترین بیمه را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
هر مجموعه برای اینکه به اهداف مدنظر برسد، نیاز به مدیری دارد که بتواند کارها را ساماندهی کند. افراد ماهر و حرفهای مجموعه به مدیری با قدرت تصمیمگیری و مدیریت بالا نیاز دارند. مدیریت کسب و کار خانگی نیز دستهای از سبکهای کسب و کار خانگی بهشمار میرود. در این شغل فرد مدیر پروژه و صاحب مجموعهای است که از نتیجه تلاش چند نفر به درآمدزایی میرسد. در واقع در مجموعه کسب و کار خانگی علاوه بر افرادی که کارها را انجام می دهند، فردی باید مدیر مجموعه باشد. در صورتی که فرد به تنهایی و مستقل کارها را انجام میدهد، خودش مدیر کسب و کار خانگی است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷