به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه امروز یک شنبه، 14 آذرماه با حضور دکتر سیدعلیرضا علوی در دفتر خبرگزاری ایسنا خوزستان برگزار شد.
در این جلسه علوی با اشاره به مأموریت ها و رسالت های جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال تحت عنوان طرح های "توسعه مشاغل خانگی" و "سربازمهارت" تصریح کرد: طرح ملی مشاغل خانگی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار و در استان ها نیز از سوی اداره کل تعاون به واحدهای استانی جهاد دانشگاهی تفویض شده است که در خوزستان این طرح با سهمیه ایجاد اشتغال برای 2500 نفر در حال اجراست.
وی افزود: همچنین طرح "سربازمهارت" از سوی ستاد کل نیروهای مسلح، به جهاد دانشگاهی واگذار شده که بخشی از این طرح نیز در قالب برگزاری دوره های مهارتی به وزارت ورزش و جوانان واگذار و جهاد دانشگاهی به عنوان مجری این دوره های آموزشی انتخاب شده است؛ آنچه اهمیت دارد نحوه انعکاس این فعالیت ها در سایت های وابسته به جهاد دانشگاهی است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان تصریح کرد: در ارزیابی فعالیت ها گاهی گلایه هایی وجود دارد که متناسب با حجم کارهای حوزه آموزشی، اخبار آن منعکس نمی شود و کارفرمای طرح خروجی عملکرد واحدها را نمی بیند. از سوی دیگر طرح مشاغل خانگی شئون مختلفی دارد و این طرح از جنبه های مختلف با کارفرما، پیشران ها (تولیدکنندگان)، مدیران استانی و ستادهای هماهنگی در ارتباط است که لازم است اخبار و مصاحبه های مرتبط انعکاس بهتری در خبرگزاری های ایسنا و ایکنا داشته باشد.
علوی با تأکید بر لزوم طراحی یک سازوکار منسجم میان معاونت های آموزشی و فرهنگی برای تعیین نحوه انعکاس اخبار فعالیت های مرتبط با این طرح ها، عنوان کرد: در این خصوص لازم است تقسیم وظایف با زمانبندی مشخص و متناسب با سیاست های آموزشی جهاد دانشگاهی انجام شود به گونه ای که بدانیم ماحصل این تلاش ها باید به خروجی چه تعداد اخبار و مصاحبه در هفته منتهی شود.
وی با بیان اینکه دغدغه اشتغال مأموریت بزرگی است، افزود: وظیفه داریم فارغ از همه ارزیابی ها و رتبه بندی ها به موضوع اشتغال بپردازیم و قطعا اگر این تلاش ها منجر به ایجاد اشتغال حتی برای یک نفر شود آثار و برکات ان را در زندگی شخصی و حرفه ای خود خواهیم دید.
به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان قرار شد سازوکار همکاری میان دو معاونت درخصوص تولید محتوای رسانه ای و اطلاع رسانی مرتبط با طرح های توسعه مشاغل خانگی و سربازمهارت طی جلسه ای با حضور مدیران و کارشناسان دو حوزه طراحی و تدوین شود.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷