به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه امروز، دوشنبه 15 آذرماه 1400 در راستای برنامه "دوشنبه های مشاوره" به صورت مجازی با حضور محمدجواد بهروزیان مشاور فضای مجازی و مرضیه باقری بابااحمدی کارشناس اجرایی طرح برای نجمه سبتاوی برگزار شد.
سبتاوی در این جلسه تعدادی از نمونه کارهای تولیدی خود را برای ارزیابی ارائه داد که بهروزیان این نحوه ارائه را کافی ندانست و گفت: شما لازم است در محیطی که نور به اندازه کافی وجود دارد با هر گوشی تلفن همراه در دسترس، عکس های مختلفی از نمونه کارهایت تهیه کنید که زوایای مختلف لباس را برای مخاطب به نمایش بگذارد.
وی با تأکید بر اهمیت اطلاعات نمایش داده شده در تهیه عکس ها، افزود: در عکاسی از محصول تان باید رنگ بندی، تنخور، جنس پارچه و دوخت را از نزدیک و به گونه ای برای مخاطب شما کاملا قابل درک باشد نشان دهید و تا زمانی که نتوانید این موارد را در ارتباط با نمونه کارهایتان نشان دهید نمی توانم ایده ای درباره کار شما داشته باشم.
در این جلسه قرار شد این متقاضی طی روزهای آینده حداقل 20 عکس از محصولات خود تهیه و به دبیرخانه طرح ارسال کند تا در خصوص فعالیت های خود در حوزه فروش در فضای اینستاگرام براساس نوع محصول، مشاوره لازم را دریافت کند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷