به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد طی جلسه ای با کبری طاهری تولیدکننده عروسک و لباس بافتنی از شهرستان اهواز که دوشنبه، 22 آذرماه 1400 با حضور نرگس یزدانی کارشناس اجرایی طرح در محل مرکز آموزش شماره 2 جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، به تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی برای این تولیدکننده، مزیت های طرح و حمایت های مصرح در آن برای تولیدکنندگان پرداخت و نسبت به جنبه های مختلف همکاری این تولیدکننده با دبیرخانه طرح توضیحات لازم را ارائه کرد.
همچنین در این جلسه کبری طاهری به معرفی کسب و کار خود پرداخت و با بیان اینکه با 15 نفر بافنده از شهرهای شوشتر، رامهرمز، میداوود و اهواز همکاری دارم، گفت: ابتدا نحوه کار با دستگاه بافت را به افراد متقاضی آموزش می دهم و در صورت تمایل به همکاری، از افراد علاقمند جذب نیرو انجام می شود؛ در این زمینه بافتنی های این افراد را خریداری می کنیم و عمده فروش محصولات ما به استان های سردسیر و شمالی است.
این تولیدکننده با ابراز تمایل برای همکاری با دبیرخانه طرح، افزود: در حال حاضر فعالیت چندانی در حوزه بازاریابی و فروش در فضای مجازی ندارد و تنها به تازگی یک صفحه اینستاگرام راه اندازی کرده است. از سوی دیگر با معضل گرانی و تهیه مواد اولیه باکیفیت و قیمت مناسب دست به گریبان است که در این خصوص تقی نژاد پیشنهادهایی را به این تولیدکننده مطرح کرد.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان تصریح کرد: مشاوره و آموزش در حوزه فضای مجازی، راه اندازی فروشگاه اینترنتی و عضویت در بازار پیشه برای دسترسی آسان به مواد اولیه باکیفیت و قیمت مناسب، مشاوره بازاریابی، فروش و جذب سرمایه اولیه از جمله اقداماتی است که توافق شد از سوی دبیرخانه طرح برای این تولیدکننده صورت گیرد.
تقی نژاد همچنین با اشاره به تصمیم این تولیدکننده برای راه اندازی آموزشگاه یا کارگاه، گفت: باتوجه به شرایط موجود پیشنهاد می کنیم هزینه هایی که قرار است صرف راه اندازی کارگاه یا آموزشگاه شود، با تمرکز بر حوزه مشاغل خانگی برای بازاریابی، تبلیغات و فروش در فضای مجازی هزینه شود که نتیجه مؤثرتر و بهتری برای این تولیدکننده داشته باشد و برای بررسی بیشتر این موضوع پیشنهاد می شود جلسه مشاوره بازار داشته باشند. همچنین مقرر شد جلسه ای با حضور نیروهای شاغل در مجموعه این تولیدکننده و بازدیدی از فضای کار در منزل انجام شود.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷