اخبار

برگزاری هفتاد و نهمین دوره آموزش مهارتی حضوری قالی بافی در هرمزگان

هرمزگان

۱۴۰۰/۰۹/۲۴

خلاصه خبر

مدیراجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در استان هرمزگان از بر گزاری هفتاد و نهمین دوره آموزش مهارتی حضوری قالی بافی ویژه متقاضیان شهرستان حاجی آباد با حضور پیشران سرکار خانم مریم قاسمی خبر داد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیر خانه طرح ملی مشاغل خانگی ، چهارشنبه 24 آذر ماه 1400 کارگاه حضوری آموزش مهارتی قالیبافی به صورت رایگان ویژه در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با هدف توانمندسازی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی ویژه متقاضیان شهرستان حاجی آباد با هدف با اتصال به بازار و بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی با حضور پیشران سرکار خانم مریم قاسمی برگزارشد.

 

هدف جهاد دانشگاهی ار برگزاری این دوره به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای توانمندسازی واتصال به بازار، ایجاد زنجیره ارزش و ایجاد  فرصت های شغلی  در کسب و کاربرای  متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی که در سطح متوسط و پیشرفته قالیبافی بوده است  .

 

سرکار خانم مریم قاسمی پیشران طرح ملی مشاغل خانگی گفت : این کارگاه در راستای توانمند سازی افرادی که به عنوان  زیر مجموعه با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد.

 

وی ادامه داد : یکی از روش‌هایی ک به قالی‌باف‌ها کمک می‌کند تا به طور دقیق هر گره‌ را با رنگ درست و در جای درست بزنند، این است که فرش را به قسمت‌های متعدد تقسیم کنند و بخش به بخش پیش‌ بروند. تعدادی از این بخش‌بندی‌ها عبارت‌اند از:

 

حاشیه: به بخش خارجی فرش حاشیه می‌گویند که معمولاً از دو بخش باریک و یک بخش پهن تشکیل شده است. می‌توانید حاشیه‌ها را به شکل مستطیل‌های دوری هر فرش تصور کنید.

 

زمینه: بخش میانی قالی، که حاشیه دور آن را پوشانده و نقش اصلی قالی وسط آن قرار دارد. به طور معمول رنگ زمینه‌ی قالی‌ها لاکی، کرم، سرمه‌ای یا قرمز استفاده می‌شوند. زمینه بسته به شکل نهایی قالی می‌تواند دارای اشکال و نقش‌های گل و بته باشد یا نباشد.

 

شايان ذكر است؛ طرح ملي توسعه مشاغل خانگي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي با هدف ايجاد اشتغال پايدار براي توانمندسازي متقاضيان و اتصال به بازار همزمان با سراسر كشور در استان هرمزگان در حال اجراست.

 

انتهای پیام