زهره فلاح زاده، فعال عرصه دوخت لباس های زنانه با اشاره به نحوه آشنایی اش با طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: بنده از طریق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با این طرح آشنا شدم و برای شرکت در این طرح ثبت نام کردم.
وی که 20 سال است در این حرفه فعالیت دارد، گفت:کسب و کار خانگی از نظر ایجاد شغل، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع واقتصاد هر کشور می شود، همچنین کسب و کارهای خانگی برای جوانان نقطه شروع مناسبی برای راه اندازی کسب و کارشخصی است اما باید از مشاغل خانگی حمایت بیشتری صورت گیرد.
وی با اشاره به مزیت های مشاغل خانگی بیان کرد: در واقع فعالیت در منزل باعث می شود وقت بیشتری به خانواده اختصاص پیدا کند و به تربیت فرزندان توجه بیشتری خواهد شد، همچنین محیط خانه محل مناسب تری برای کسب و کار است و در مجموع آزادی و استقلال عمل بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه در این مسیر باید رقبای خود را بشناسیم، هدف های آنها را مشخص کنیم بیان کرد: در حقیقت باید بدانیم آنها چه محصولاتی را به فروش می رسانند و تبلیغاتشان از چه رسانه هایی انجام می شود.
این بانوی کارآفرین گفت: یکی از مهمترین وظایف هرشرکت یا تولیدی پیداکردن راه برای جلب توجه و وفاداری مشتری است، طراحی بسته بندی یکی از نکات مهم اولیه است که در بهبود کسب و کار کمک شایانی می کند
خاطر نشان می گردد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به صورت رایگان به کارفرمایی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و با اجرای جهاد دانشگاهی در حال برگزاری می باشد ..
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷