اخبار

مشاور کارآفرینی و اشتغال خوزستان: در جهت مخالف رقبایتان حرکت کنید!

خوزستان

۱۴۰۰/۱۰/۰۱

خلاصه خبر

یازدهمین جلسه مشاوره پیشران حوزه تولید لباس بچگانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از شهرستان اهواز در مرکز شماره یک جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه 30 آذرماه 1400 با حضور دکتر سیدرضا علوی مشاور کارآفرینی و اشتغال و شیما تقی نژاد مدیر اجرایی طرح برای فاطمه طاهری فر مدیر تولیدی پوشاک بچگانه بیتاتن برگزار شد.
در این جلسه علوی در پاسخ به پرسش این تولیدکننده درباره برای برندسازی اظهار کرد: اول باید جایگاه رقابتی خود و جایگاهی که می خواهید در ذهن مشتری ایجاد کنید پیدا کنید، سپس برندتان را روی مزیتی که نسبت به رقبایتان دارید مشخص کنید.
مشاور کارآفرینی و اشتغال طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان در خصوص بالابودن قیمت کارهای گرافیکی، گفت: گرافیست ها معمولا با قیمتی زیر قیمت مصوب خود کار می کنند زیرا یک گرافیست حرفه ای قیمت مصوبه بالایی دارد که اغلب مردم نمی توانند آن را پرداخت کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که به جز زیبایی و دوام محصول چه معیارهایی را می تواند در شعار و آرم خود در نظر بگیرد، خاطرنشان کرد: باید با مشتری هدفتان گفت و گو کنید زیرا همه مردم مشتری شما نیستند و ببینید که چه چیزهایی برای آن ها در خصوص محصول تولیدی شما اهمیت دارد؛ باید رقبای خود را نیز پیدا کنید و مهم ترین برندهای رقیب خود را شناسایی کنید. ببینید که چه نقاط ضعف و قوتی دارند، چه شعاری انتخاب کرده اند و مخاطب آن ها چه کسانی هستند و شما مخالف آن حرکت کنید یعنی به به نقاط ضعف آن ها حمله کنید و خودتان را در این موارد قوی کنید.
علوی در تعریف رقیب گفت: از خودتان بپرسید اگر مشتری از من نخرد از چه کسی می خرد؟ او همان رقیب شماست. البته چون تنوع برند در حوزه کاری شما زیاد است توصیه می کنم ابتدا به یک بخش برندهای داخلی یا خارجی توجه کنید و آن ها را مورد بررسی قرار دهید.
به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، این جلسه در راستای برنامه دوشنبه های مشاوره برای این پیشران حوزه پوشاک به صورت رایگان برگزار و مقرر شد این تولیدکننده تا هفته آینده ابتدا جایگاه خود را در بازار پیدا کند و سپس رقبای خود را شناسایی و این موارد را در یک جدول تنظیم کند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان کارفرما به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر مجری این طرح در استان است.