اخبار

مصاحبه با بانوی کارآفرین ابرکوهی فعال در رسته شغلی خیاطی لباس

يزد

۱۴۰۰/۱۰/۰۶

خلاصه خبر

مرضیه اکبرزاده شمس آبادی از مستقلان موفق در رسته شغلی خیاطی لباس که اهل روستای شمس آباد شهرستان ابرکوه است با اشاره به اینکه برای انتخاب یک کسب و کار خوب و موفقیت در آن لازم است که علاقه مهارت تجربه به امکانات اولیه و انگیزه کافی داشته باشیم تا در آن موفق شویم گفت: بهره گیری از مشاوران و افراد متخصص در زمینه شغلی می تواند به ما کمک زیادی کند.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در استان یزد، مرضیه اکبرزاده شمس آبادی که اهل روستای شمس آباد شهرستان ابرکوه و متولد آذر ماه ۱۳۶۹ است گفت: اینجانب دارای مدرک لیسانس آموزش ابتدایی و هم اکنون دانشجوی ارشد مشاوره مدرسه هستم. در سال 1389-1388 در دوره آموزش خیاطی شرکت کردم و حدوداً 10 سالی است که مشغول هنر خیاطی هستم و پنج سالی به طور حرفه ای خیاطی می کنم و مدیریت کارگاه تولیدی کوچک خود را به عهده دارم.
وی با اشاره به نحوه آشنایی اش با طرح ملی «توسعه مشاغل خانگی» گفت: در سال های 1393-1392 در کلاس های کارآفرینی که اداره فنی و حرفه ای شهرستان برپا کرد، شرکت و مدرک کارآفرینی را دریافت کردم و تجهیزات محدودی را تهیه و در منزل فعالیت در رشته خیاطی را انجام دادم تا اینکه در سال ۹۵ مجوز کسب گرفتم و از طریق اداره صنعت و معدن و اداره کار و رفاه اجتماعی شهرستان و راهنمایی مسئولان اداره با طرح توسعه مشاغل خانگی آشنا شدم و به فکر راه اندازی کارگاه خیاطی افتادم.
اکبرزاده ادامه داد: خوشبختانه توانستم وام مشاغل خانگی را دریافت و تجهیزات لازم را خریداری کردم و در این راستا برای پنج نفر اشتغالزایی ایجاد شد و در سال های 97 و 98 با حمایت و پشتیبانی جهاد دانشگاهی استان و اداره کار به عنوان پیشران خیاطی شهرستان انتخاب شده و توسعه هنر خیاطی برای اینجانب رقم خورد..
این بانوی ابرکوهی در پاسخ به این سوال که کسب و کار خانگی و طرح مشاغل خانگی چگونه می تواند به توسعه کسب و کار شما کمک کند بیان کرد: کسب و کار خانگی یکی از عوامل مهمی است که باعث کاهش نرخ بیکاری و تحول در کار آفرینی می شود و نقش مهمی در پیشرفت اقتصاد کشور دارد، وقتی محصول مورد نظر ما توسط دوستانی که اشتغالزایی کرده‌ایم و همچنین کسانی که مشغول این حرفه در خانه هستند، تولید می شود این اقدام باعث می شود هم خط تولید ما رونق گرفته و هم تنوع تولید بهبود یابد و مشتریان حق انتخاب بیشتری خواهند داشت و در نتیجه فروش و درآمد ما هم بیشتر می‌شود.
وی ادامه داد: این اقدام همچنین باعث رقابت بین هنرمندان یک رشته می شود و لذا به کیفیت و میل و رغبت هنرجویان در این زمینه کمک شایانی خواهد کرد و موجب توسعه آن شغل می شود.
اکبر زاده در پاسخ به این سوال که برای اینکه بتوانید با رقبای با سابقه تان به رقابت بپردازید چه کارهایی انجام می دهید گفت: برای این کار در وهله اول باید کیفیت محصول خود را افزایش دهیم و این کار حرف اول را در هر زمینه شغلی و حرفه ای میزند و همچنین با افزایش تولید و تنوع زیاد در تولید و استفاده از مواد اولیه درجه یک و خوب میتوان با رقبا به رقابت پرداخت و با توسعه کسب و کار و اشتغال زایی بیشتر میتوان به نتیجه عالی رسید و بازاریابی برای محصول و کاهش قیمت محصول در بازار می توان کمک شایسته ای به فروش محصول داشت واز رقبای خود پیشی گرفت.
وی با اشاره به بسته بندی و ویژگی خاص محصولاتش آنها را از دیگران متمایز می کند بیان کرد: از ویژگی محصولات ما کیفیت بالا و همچنین قیمت مناسب آن است و خوش قولی در تحویل محصول ما را از رقبای اطراف متمایز کرده است.
این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه برای انتخاب یک کسب و کار خوب و موفقیت در آن لازم است که علاقه مهارت تجربه به امکانات اولیه و انگیزه کافی داشته باشیم تا در آن موفق شویم گفت: بهره گیری از مشاوران و افراد متخصص در زمینه شغلی می تواند به ما کمک زیادی کند.
اکبرزاده تصریح کرد: کسب و کار خانگی علاوه بر کمک به رشد اقتصاد و پیشرفت شخصی به جامعه نیز کمک می کند و ما را به تحقق اهداف نزدیک تر خواهد کرد ولی باید این نکته را در نظر بگیریم که در هر شغلی باید کیفیت، خلاقیت و قیمت مدنظر قرار گیرد و بهترین محصول را وارد بازار کار کنیم تا همیشه موفق و پایدار باشیم و پیشرفت کنیم.
خاطر نشان میگردد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با همکاری اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در حال برگزاری می باشد