ایسنا/اصفهان یک فعال حوزه مشاغل خانگی با بیان اینکه با وجود تلاشهای بسیار همچنان فضا برای فعالیت در حوزه مشاغل خانگی مناسب نیست، گفت: مشاغل خانگی نیاز به حمایت دارد.
اعظم اسپنانی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه طی پنج سال گذشته تحت فعالیت یک مؤسسه فرهنگی و هنری در توسعه مشاغل خانگی فعالیت میکنیم، اظهار کرد: آموزشهای این مؤسسه به ویژه از زمان همراهی با جهاد دانشگاهی در حوزههای فرش، تابلو فرش، گلیمبافی، فرش تزئینی، عروسک بافتنی، بافتنی، چرم دوزی و ... در حال انجام است.
وی تأکید کرد: مشاغل خانگی نیاز به حمایت دارد، بهعنوان مثال در فریدونشهر امکانات مختص به این فعالیت، وجود ندارد و حداقل فرمانداری میتواند پشتیبانی لازم را در این حوزه انجام دهد.
این فعال حوزه مشاغل خانگی در فریدونشهر گفت: در این شهرستان برای برپایی نمایشگاه مشاغل خانگی و فروش محصولات با مشکل مواجهایم، از سوی دیگر نیازمند جذب مشتری بیشتر برای فروش محصولات خود هستیم که به دلیل دور بودن از مرکز استان، این امکان زیاد مهیا نیست.
اسپنانی با تأکید بر اینکه برای توسعه مشاغل خانگی نیازمند بازار فروش و به ویژه بازاریابی درست در این حوزه هستیم، افزود: همچنین در کنار بازاریابی اصولی نیازمند دریافت تسهیلات مناسب هستیم.
وی تأکید کرد: معتقدم امروز تولیدات مشاغل خانگی در استان اصفهان به ویژه در حوزه صنایع دستی قابلیت فروش و عرضه در بازارهای خارجی و همچنین پتانسیل صادرات دارد و اگر امکانات و حمایت لازم در حوزه صادرات از بخش مشاغل خانگی صورت گیرد میتوان به نیاز مشتریان فرامرزی خود پاسخ دهیم.
این فعال حوزه مشاغل خانگی در فریدونشهر گفت: متأسفانه یکی از ضعفهای حوزه مشاغل خانگی این است که افراد تازه کار به دلیل اینکه این مشاغل درآمد بالایی ندارد و باید زمان زیادی تا رسیدن به سودآوری طی کند، در میانه راه از این فضا جدا میشوند.
وی بیان کرد: متأسفانه برخی افراد تحمل گذر از دوران جنینی مشاغل خانگی را ندارند و از سوی دیگر به دلیل نداشتن بودجه لازم در همان ابتدای راه از این فضا جدا میشوند.
اسپنانی همچنین به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اصفهان اشاره کرد و افزود: این طرح با وجود اجرا هنوز در ابتدای راه است و طبیعتاً نقاط ضعفی هم دارد و به نوعی از این مجموعه در دوران پس از کرونا خواهان حمایت ملموستر و آموزشهای حضوری به جای مجازی هستیم.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷