اخبار

برگزاری نود و نهمین دوره آموزش مهارتی حضوری دوزندگی لباس محلی در هرمزگان

هرمزگان

۱۴۰۰/۱۰/۲۲

خلاصه خبر

نود و نهمین دوره آموزش مهارتی حضوری دوزندگی لباس محلی ویژه متقاضیان شهرستان بندرخمیر با حضور پیشران سرکار خانم فاطمه پیلوایه در تاریخ1400/10/22 برگزار شد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیر خانه طرح ملی مشاغل خانگی ، چهارشنبه 22 دی ماه 1400 کارگاه حضوری آموزش مهارتی دوزندگی لباس محلی به صورت رایگان ویژه در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با هدف توانمندسازی متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی ویژه متقاضیان شهرستان بندر خمیر با هدف با اتصال به بازار و بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی با حضور پیشران سرکار خانم فاطمه پیلوایه برگزارشد.

 

هدف جهاد دانشگاهی ار برگزاری این دوره به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای توانمندسازی واتصال به بازار، ایجاد زنجیره ارزش و ایجاد  فرصت های شغلی  در کسب و کاربرای  متقاضیان طرح ملی مشاغل خانگی که در سطح متوسط و پیشرفته دوزندگی لباس محلی بوده است  .

 

سرکار خانم فاطمه پیلوایه پیشران طرح ملی مشاغل خانگی گفت : این کارگاه در راستای توانمند سازی افرادی که به عنوان  زیر مجموعه با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد.

 

وی ادامه داد : پوشش زنان و مردان هرمزگانی، هنری است که با وجود گذشت زمان وشاید به خاطر استفاده از آن، خیلی رنگ و بوی کهنگی به خود نگرفته است و به لحاظ نقش، طرح و رنگ زیبایی خاص خود را دارد و شلوارها و پیراهن‌های بندری زنانه بیشتر رنگ های روشن آبی، بنفش، صورتی و سبز بکاررفته است.

پیراهن زنان هرمزگانی به صورت بلند تا مچ پا و یا کوتاه تا رو و یا زیر زانو است که بسته به هر شهر و روستایی و یا منطقه ای متفاوت است؛ پیراهن‌ها نیز بیشتر به شکل کَندوره، گون، اشکم، نشته، آستین فراح، کِلوش، عجمی، چینی، گشاد، عربی و ساده شلالی می باشد. 

شايان ذكر است؛ طرح ملي توسعه مشاغل خانگي با كارفرمايي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي با هدف ايجاد اشتغال پايدار براي توانمندسازي متقاضيان و اتصال به بازار همزمان با سراسر كشور در استان هرمزگان در حال اجراست.

 

انتهای پیام