رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه تمایل به خرید محصولات تولید خانگی در چهارمحال و بختیاری بهعلت کیفیت بالای محصول زیاد است، عنوان کرد: تنوع محصولات خانگی در استان بالا است، میتوان در هر روستا مزیتها را شناسایی و مشاغل خانگی را به همان سمت هدایت کرد.
عطاءالله ابراهیمی با بیان اینکه حدود ۸۰۰۰ فارغالتحصیل رشتههای کشاورزی در استان وجود دارد، گفت: حمایت از این افراد به ایجاد اشتغال و توسعه پایدار استان کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت تقویت مشاغل خانگی، اظهار کرد: در توسعه مشاغل خانگی توزیع منابع به خوبی انجام میشود، در مجموع ۱۱ هزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی برای ایجاد شغل اختصاص پیدا کرده است که پیشبینی شده برای ۳۰۰ نفر بهطور مستقیم با این تسهیلات اشتغال ایجاد شود.
وی در خصوص ملزومات تداوم مشاغل خانگی، توضیح داد: بحث توجه به بازاریابی از مسائل بسیار مهم قبل از ایجاد مشاغل خانگی محسوب میشود، اگر فرد نتواند محصول تولیدی خود را بهفروش برساند، منجر به شکست شغل میشود، بسیاری از مشاغل خانگی بهعلت بیتوجهی به فروش محصول با شکست مواجه شدند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه تمایل به خرید محصولات تولید خانگی در چهارمحال و بختیاری بهعلت کیفیت بالای محصول زیاد است، عنوان کرد: تنوع محصولات خانگی در استان بالا است، میتوان در هر روستا مزیتها را شناسایی و مشاغل خانگی را به همان سمت هدایت کرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید پایش مشاغل خانگی در دستور کار قرار بگیرد، توضیح داد: باید بررسی کنیم که چه تعداد از این مشاغل موفق به تداوم کار و توسعه شدهاند و چه تعداد در مسیر با شکست مواجه شدند، هممچنین دلایل شکست مشخص شود.
به گفته وی، بسیاری از مشاغل خانگی برای ادامه و توسعه کار نیازمند تسهیلات هستند، امکان دارد حذف ارز ترجیهی به مشاغل خانگی نیز آسیب وارد کند.
ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: در گذشته روستاها بخشی از نیاز شهرها را برآورده میکردند، اما امروز تولیدات کشاورزی به سمت روستاها میرود در حالی که باید روستاها به سمت تولید بروند.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷