فرماندار خانمیرزا با اشاره به علاقه بانوان به درآمدزایی بر لزوم حمایت از آنان در راستای اجرای موفق این طرح توسط جهاد دانشگاهی تاکید کرد و افزود: بانوان بازوی کمکی اقتصاد خانواده هستند که با حمایت و تشویق آنان میتوان در راستای تحقق اهداف طرح توسعه مشاغل خانگی از این ظرفیت استفاده کرد.
یوسف مرادی با اشاره به نقش آفرینی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ایجاد اشتغال، افزود: این طرح به همت جهاد دانشگاهی در استان در حال اجرا است که امید است رونق مشاغل خانگی اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری و بالا رفتن سطح رفاه عمومی را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: مشاغل خانگی می تواند در تولید وهمچنین برآورده شدن نیازهای اقتصادی خانوادهها نقش مهمی را ایفا کند به خصوص در بحث تولید صنایع دستی میتواند کمک هزینهای برای خانوادهها باشد.
فرماندار خانمیرزا ضرورت فرهنگسازی در راستای استقبال از مشاغل خانگی را یادآور شد و تصریح کرد: چنانچه زنجیره تولید و مصرف تشکیل و تکمیل شود و فعالان عرصه اشتغال خانگی مورد حمایت قرار بگیرند به طور قطع استقبال گستردهای از این طرح ملی خواهد شد.
مرادی با اشاره به علاقه بانوان به درآمدزایی بر لزوم حمایت از آنان در راستای اجرای موفق این طرح توسط جهاد دانشگاهی تاکید کرد و افزود: بانوان بازوی کمکی اقتصاد خانواده هستند که با حمایت و تشویق آنان میتوان در راستای تحقق اهداف طرح توسعه مشاغل خانگی از این ظرفیت استفاده کرد.
وی ایجاد چرخه تولید و مصرف، ایجاد نمایشگاههای صنایع دستی، برگزاری دوره های آموزشی و حمایتهای مستمر را لازمه اجرای موفق این طرح دانست.
مرادی کاهش نرخ بیکاری، جلوگیری از آسیبهای اجتماعی، بالا رفتن سطح رفاه مردم، بالا رفتن میزان تولید و ایجاد در آمد برای خانوادهها را از نتایج اجرای این طرح برشمرد.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷