مدیر عامل شرکت نگینا دُر بیان کرد: بخش میوه وسیفیجات که بادستگاه تمام صنعتی خشک کن کارمی کنیم نیروها میوه وسیفیجات روپس ازشستشو وضدعفونی به بخش اسلایس کردن انتقال میدن وبااسلایسرهاشروع به اسلایس کردن مینمایند وداخل سینی هاچیدمان میشود وبه دستگاه انتقال پیدامی کنند و فرآیندخشک آغازمی شود و پس ازخشک شدن که معمولا ۱۰ الی ۱۱ ساعت به طول میانجامد میوه هاسورت بندی وبسته بندی میشوند وبه سردخانه انتقال پیدا میکنند.
طباطبایی گفت: بخش سبزی منجمدنیز سبزیها پس از پاک شدن، گل زدایی، انگل زدایی وشستشو به بخش آبگیری وسپس خوردشدن که تمامابادستگاههای تمام استیل صنعتی انجام میشوند انتقال داده میشود و پس ازخوردشدن به بخش بسته بندی داخل ظروف بادستگاه سیل وکیوم ظروف سیل میشوند و بخشی دیگرداخل پاکتهای مخصوص پرس میگردند و داخل فریزرها وسردخانه جاداده میشوند.
انتهای پیام
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷