لیلا اجلی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز پیشبینی شده که فاز اول شناسایی و اولویتبندی مزیت و نیز ظرفیت و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی، فاز دوم مربوط به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی و استعدادسنجی و فاز سوم اتصال به بازار است.
وی افزود: مشاغل خانگی به سبب خانگی بودن، بستر مناسبی برای افراد ناتوان، خانهدار و یا کسانی که تمایل به کار در منزل دارند را، فراهم میکند. همچنین مزایایی همچون آزادی و استقلال بیشتر، ساعات کاری منعطف، پایین بودن هزینه راهاندازی نسبت به مشاغل صنعتی، معافیت مالیاتی و امکان کار پارهوقت برای متقاضیان را فراهم میآورد.
این مسئول ادامه داد: در طرح توسعه مشاغل خانگی، آموزش افراد، زمینه توانمندسازی و داشتن شغل پایدار برای آنها فراهم میشود که حتی میتواند باعث تبدیل شدن افراد به کارآفرینهای بزرگ شود.
اجلی با تاکید بر لزوم راهاندازی فروشگاه مجازی برای فروش محصول متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، تصریح کرد: اگر محصولات این افراد از طریق فروشگاههای اینترنتی به فروش برسد، زمینه جذب مشتری و بازاریابی نیز فراهم خواهد شد.
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی در زنجان با اشاره به اتصال متقاضیان مشاغل خانگی این استان به مکانبازار دیجیکالا، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ایجاد اشتغال و حفظ اشتغال موجود یکی از دغدغههای اساسی کشور به شمار میرود که توسعه کسب و کارهای خانگی میتواند یکی از بهترین راهکارها در موضوع اشتغال در دوران شیوع کرونا باشد، به همین دلیل امروزه مشاغل خانگی یکی از کسب و کارهای موفق در دنیا محسوب میشود.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷