به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد با اشاره به بررسی مسائل و چالش های نیروی کار پیشران تولیدکننده چادر و محصولات فرهنگی با برند "مامک" در اهواز و مشکل برخی از این نیروها در تأمین دستگاه چرخ خیاطی جهت کار در منزل، اظهار کرد: در راستای حمایت از توسعه کسب و کار این پیشران و ایجاد اشتغال برای نیروهای متقاضی کار با این تولیدکننده، استفاده از ظرفیت خیرین برای رفع مشکل نیروهای متقاضی مشاغل خانگی نوال ظهیریه مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: با پیگیری انجام شده و جلب حمایت خیرین، قرار شد 2 دستگاه چرخ خیاطی برای 2 نفر نیروی کار متقاضی این تولیدکننده تأمین اعتبار شده و این مبلغ به صورت اقساط بدون بهره از محل درآمد این افراد، به صندوق خیریه بازگردانده شود.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان تصریح کرد: در واقع مبلغ هزینه شده برای خرید دستگاه به صورت وام قرض الحسنه در اختیار این افراد قرار می گیرد تا بتوانند ضمن تأمین تجهیزات موردنیاز کار خود، با اقساط کم نسبت به بازپرداخت آن اقدام کرده و اشتغال پایداری برای خود ایجاد کنند. این افراد جهت بهره مندی از این تسهیلات با حضور در محل دبیرخانه طرح مدارک خود را تکمیل کردند.
تقی نژاد یادآور شد: پیش از این و با همکاری صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران و این مؤسسه خیریه، 4 دستگاه چرخ خیاطی برای نیروهای متقاضی مشاغل خانگی نادیا علی نجاتی پیشران حوزه تریکودوزی شهرستان اهواز تأمین شد. ظهیریه از سال 1399 به عنوان پیشران با طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان همکاری دارد و با پشتیبانی 6 نیرو در حوزه تولید انواع چادر، ست حجاب و محصولات فرهنگی با برند "مامک" فعالیت می کند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷