معاون اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان هدف از پرداخت تسهیلات به مشاغل خانگی را تامین مالی تولید کنندگان ، حمایت از مشاغل خانگی و تولید و رونق صنایع دستی در چارچوب ضوابط و بخشنامه های مربوطه عنوان کرد و گفت: توسعه و تقویت مشاغل خانگی اهمیت بسزایی در رشد و شکوفایی اقتصاد دارد زیرا سود هر ابتکار و کارآفرینی در این نوع کسب و کارها به طور مستقیم نصیب خود فرد میشود و به همین دلیل انگیزه برای کارآفرینی و خلاقیت افزایش مییابد. همچنین حمایت از مشاغل خانگی زمینه توسعه خانوادههای کارآفرین و در نهایت جامعه کارآفرین را فراهم می آورد.
معاون اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در ادامه افزود: فردی که در رسته های مختلف مشاغل خانگی فعالیت می کند به روش و سلیقه خود عمل کرده و تصمیمگیرنده اصلی در انتخاب روش کار خود اوست و این منجر به نوعی خودمدیریتی و خودکنترلی در افراد میشود. در این نوع کسبوکارها افراد مجبور بهکار کردن در یک بازه زمانی مشخص نخواهند بود و به این ترتیب ساعات کاری انعطافپذیر خواهند شد که برای افراد بخصوص بانوان (که بیشترین متقاضیان مشاغل خانگی به شمار می روند) مناسب تر است. از طرفی به علت اینکه افراد زمان بیشتری را در کنار خانواده سپری میکنند تعادل بین کار و زندگی برقرار شده و این امر منجر به افزایش کیفیت زندگی خصوصی و اشتغال فرد میشود .
اسلامی هدف از این بازدیدها را بررسی دقیق و سنجش نتایج طرح ها دانست و تاکید کرد: این بازدیدها می تواند در جهت راستی آزمایی و نظارت بر چگونگی مصرف تسهیلات دریافت شده و ایجاد اشتغال مؤثر بوده و از هدر رفت منابع بانکی ارزان قیمت پیشگیری نماید.
وی در پایان تاکید کرد : نظارت های دوره ای می بایست بطور جدی معمول شود تا مطمئن شویم تسهیلات دریافت شده توسط متقاضیان واجد شرایط در راستای ایجاد اشتغال پایدار هزینه شده است
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷