اخبار

بررسی زمینه های همکاری مشترک با مدیر کارگاه طراحی، رنگ آمیزی و دوخت پوشاک زنانه در اهواز

خوزستان

۱۴۰۰/۱۲/۰۹

خلاصه خبر

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان در جلسه ای با طراح و تولیدکننده پوشاک در اهواز، زمینه های همکاری های متقابل در طرح را بررسی کرد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، ساره محمدی مدیر کارگاه طراحی و دوخت "دسوا گالری" اهواز، 4 اسفندماه با حضور در محل دبیرخانه طرح با شیما تقی نژاد در خصوص زمینه های همکاری مشترک در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت و گو کرد. 
وی با بیان سوابق تحصیلی و کاری خود، اظهار کرد: مدرک خود را  در رشته مهندسی طراحی و دوخت از شیراز اخذ کرده و در حال حاضر با راه اندازی یک کسب و کار خانوادگی با طراحی های اختصاصی و رنگ آمیزی پارچه های مختلف به صورت دستی در محل کار گاه خود، در زمینه تولید محصولاتی از قبیل مانتو، شال، جوراب و کیف زنانه فعالیت می کند. 
محمدی با ارائه برخی نمونه کارهای خود، با بیان اینکه اغلب مشتریان کارهای او از تهران هستند و پیشنهادات کاری بسیاری از استان های دیگر دریافت کرده است، افزود: با این وجود حاضر به ترک استان نیستم و ترجیح می دهم کارم را در خوزستان توسعه دهم. دوره های زیادی را در حوزه طراحی و رنگ آمیزی پارجه گذرانده ام و دارای مدارک متعددی در این رشته هستم. تحقیقات و مطالعات زیادی نیز در زمینه علایق و سلیقه اقوام در حوزه پوشاک انجام داده و این مطالعات را به کشورهای همسایه نیز توسعه داده ام.
وی همچنین به مشکلات و چالش های کسب و کار خود اعم از بازاریابی، جذب نیروی انسانی و برندسازی اشاره کرد و خواستار راهنمایی لازم در این زمینه ها شد.
همچنین در این جلسه تقی نژاد فازهای مختلف طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اعم از شناسایی، جذب و حمایت از متقاضیان و پیشرانان را تشریح کرد و ایده هایی در زمینه توسعه و سیستم سازی در کسب و کار به این فعال حوزه طراحی و دوخت پوشاک ارائه داد که محمدی ضمن اطلاع از شرایط و مزیت های طرح، از پیشنهاد همکاری در این طرح استقبال کرد.
در این جلسه قرار شد با برنامه ریزی دبیرخانه مراحل عضویت این کارآفرین در طرح انجام شود و اقدامات پشتیبانی لازم در این زمینه مدنظر قرار بگیرد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.