استاندار کردستان گفت: اکنون دستگاه های اجرایی باید در راستای ارائه راهکارهای عملیاتی برای تحقق راهبردها و شکوفا شدن ظرفیت های اشتغال استان تلاش کنند.
اسماعیل زارعی کوشا، امروز چهارشنبه(18 اسفندماه) در جلسه شورای اشتغال استان اظهار کرد: برنامه ریزی برای سال آینده در حوزه اشتغال باید در اولویت دولت باشد و همه دستگاههای اجرایی نیز از آمادگی بهتری برخوردار شوند.
وی اقدامات انجام شده برای ایجاد اشتغال را در استان تا کنون، ناظر بر ظرفیت ها ذکر کرد و افزود: اکنون دستگاه های اجرایی باید در راستای ارائه راهکارهای عملیاتی برای تحقق راهبردها و شکوفا شدن ظرفیت های اشتغال استان تلاش کنند.
استاندار کردستان با بیان اینکه، در حوزه گردشگری استان ظرفیت های بسیار زیادی برای ایجاد اشتغال وجود دارد و نباید فقط به حوزه بوم گردی اکتفا کرد، ادامه داد: ظرفیت های حوزه گردشگری و صنایع دستی استان باید به درستی شناسایی، معرفی و برنامه ریزی شوند.
وی فرش بیجار را ظرفیت مطلوبی در حوزه صنایع دستی استان ذکر کرد و افزود: در این زمینه باید با آموزش، تامین امکانات و بازار فروش برای متقاضیان در این شهرستان، بتوان نهایت استفاده را از ظرفیت صنایع دستی برای کاهش بیکاری به کار گرفت.
زارعی کوشا، تصریح کرد: توقع از دستگاه های اجرایی، ایجاد شغل نیست، بلکه انتظار می رود که ارگان های متولی، با سیاست گذاری و تسهیل گری، انسجام بخشی، مرتفغ کردن مشکلات و بهره مندی از بخش خصوصی زمینه را برای اشتغال در جامعه فراهم کند.
وی با اشاره به ظرفیت های استان در حوزه آی سی تی، عنوان کرد: کردستان می تواند در این حوزه از استان های برتر کشور باشد، چرا که هم نیروی انسانی مستعد و هم ظرفیت های زیادی در این زمینه دارد که باید شناسایی شده و برای آن ها برنامه عملیاتی مشخص ایجاد شود.
کوشا، ایام نوروز را فرصتی غنی برای استان ذکر کرد و افزود: پیش بینی می شود، کردستان در سال آینده از استان های هدف گردشگری باشد، بر همین اساس باید با برنامه ریزی درست از ظرفیت نوروز نهایت بهره را برد.
وی با تاکید بر اینکه فرمانداران باید در راستای ایجاد بازارچه ای برای عرضه تولیدات و محصولات روستایی و مشاغل خانگی در شهرستان های خود در ایام نوروز اقدام کنند، عنوان کرد: این اقدام با ایجاد شناخت و آگاهی، موجب تشویق و ترغیب بیشتر افراد در این زمینه ها می شود.
استاندار کردستان، در رابطه با اهمیت بحث منطقه آزاد سایبری در کردستان، خاطرنشان کرد: اجرایی شدن این مهم نیازمند تدوین برنامه ای به صورت پایلوت در سطح استان است که باید پیگیری شود.
وی با تاکید بر اینکه تعهدات در زمینه ایجاد اشتغال در استان باید هم برش دستگاهی و هم برش شهرستانی داشته باشد یادآور شد: شاخص های سهم بندی و تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان ها باید بر اساس مزیت ها و پتانسیل ها باشد و کارها به صورت جدی تر و علمی تر به پیش برود.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷