به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، فروزان پاپی تولیدکننده پوشاک از شهرستان اندیمشک شنبه 17 اردیبهشت ماه 1401 با حضور در محل دبیرخانه طرح با شیما تقی نژاد در خصوص توسعه همکاری ها با طرح و چالش های فضای کسب و کار خود گفت و گو کرد.
در این جلسه پاپی به سابقه 30 ساله فعالیت خود در حوزه طراحی و دوخت لباس سنتی (اقوام) و انواع پوشاک زنانه اشاره و اظهار کرد: از 15 سالگی در حرفه خیاطی مشغول به کار شدم و اکنون هفت سال است با راه اندازی کارگاه خود به صورت تولیدی فعالیت می کنم و برای 13 نفر اشتغال ایجاد کرده ام که 10 نفر به صورت مستقیم در کارگاه کار می کنند.
وی با اشاره به اخذ مجوز پشتیبان مشاغل خانگی در سال 98، افزود: در حال حاضر در حال ثبت شرکت تعاونی خود هستم؛ در فضای مجازی نیز برای معرفی و فروش محصولات خود با برند "بارانا" فعالیت می کنم و تولیدی پوشاک نیز با همین نام "باران" فعال است. مشکلات کمبود نقدینگی و کوچک بودن فضای کارگاه، مهم ترین چالش های فعالیتم است که سعی می کنم با عقد قراردادهای طولانی مدت با تأمین کنندگان پوشاک در بازار، بر این چالش ها غلبه کنم.
پاپی همچنین با بیان اینکه سه تن از نیروهای وی توانایی کار به صورت مستقل در خانه را دارند، برای این نیروها با توجه به مشکلات مالی آنها تقاضای تأمین ابزار و دستگاه چرخ خیاطی را مطرح کرد که قرار شد این درخواست با بازدید از محل زندگی و فعالیت این افراد مورد بررسی و در صورت وجود شرایط از سوی دبیرخانه پیگیری شود.
همچنین در این جلسه شیما تقی نژاد مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، با تأکید بر لزوم همراهی با برنامه ها و دوره های آموزشی دبیرخانه از سوی پیشرانان برای بهبود فضای کسب و کار آنها و ایجاد اشتغال پایدار برای نیروهای جذب شده، خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی با هدف تقویت بازار تولیدکنندگان و پیشرانان برنامه ریزی و اجرا می شود تا بتوانند با استمرار سفارش کار خود برای نیروهای معرفی شده هم شغل پایدار ایجاد کنند و به همین دلیل حضور در این دوره ها به شدت توصیه می شود.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷