به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد مدیر اجرایی به همراه مژگان مندنی زاده کارشناس اجرایی طرح امروز، یکشنبه 18 اردیبهشت ماه با حضور در محل بازارچه خوداشتغالی بانوان کاج در منطقه کوی رمضان اهواز با بانوان شاغل در این بازارچه گفت و گو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات کسب و کار آنها قرار گرفت.
تقی نژاد در این بازدید ضمن تشریح طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، ابعاد و مزیت های آن و همچنین حمایت های درنظرگرفته شده برای متقاضیان و پیشرانان، به آنها قول مساعد داد در صورت همراهی با برنامه های طرح و ایجاد اشتغال برای نیروهای معرفی شده، تهیه ابزار و تجهیزات موردنیاز آن ها که اغلب خود یا نیروهایشان از زنان سرپرست خانوار بودند، در دستور کار قرار گیرد و همکاری لازم با آن ها انجام شود.
همچنین در این بازدید فاطمه چراغی مدیر بازارچه خوداشتغالی بانوان کاج، به بیان مهم ترین مسائل و چالش های فراروی فعالیت بانوان کارآفرین در این بازارچه پرداخت و خواستار همکاری و حمایت از فعالیت های این زنان شد.
تقی نژاد مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در این بازدید با حضور در غرفه های این بازارچه به طور جداگانه و ارزیابی شرایط و احصا امکانات و توانمندی آنان، نسبت به همکاری های متقابل قول مساعد داد.
وی در این بازدید از غرفه های خیاطی و تولید پوشاک خانم ها سیاحی، فرهمندنسب و مریم فتاحی و همچنین غرفه بسته بندی عصمت موسوی رحیمی، دوخت سرویس آشپزخانه و زیورآلات پروانه کرمی و دوخت لباس و پوشاک بیمارستانی شهلا سرباز اصل مکوندی دیدن کرد و درخصوص حمایت از توسعه فعالیت آن ها اعلام آمادگی کرد.
به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، در پایان این بازدید با بررسی نیازهای کسب و کار این بانوان قرار شد مشروط به استمرار فعالیت و حضور در دوره های آموزشی و مشاوره طرح برای شناخت بازار، در تأمین ابزار و تجهیزات موردنیاز با آن ها همکاری شود تا بتوانند ضمن توسعه بازار خود برای افراد دیگر نیز اشتغال پایداری ایجاد کنند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷