به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، شیما تقی نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: این تعداد چرخ خیاطی به همت یک موسسه خیریه و با همکاری صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران در قالب تسهیلات بدون بهره و با اقساط پایین برای نیروهای خانم نوال ظهیریه مدیر مجموعه فرهنگی "مامک" اهواز و پیشران طرح خریداری و در اختیار آن ها قرار داده شد.
وی تصریح کرد: این اقدام در راستای حمایت و کمک به نیروهای متقاضی فعالیت در حوزه مشاغل خانگی که امکان حضور در محل کارگاه را ندارند، انجام شد و این افراد با فعالیت تحت نظارت پیشران مربوطه اقدام به بازپرداخت مبلغ دستگاه به صورت اقساط خواهند کرد.
مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان خاطرنشان کرد: قرار است این پیشران به طور مرتب به این افراد سفارش دوخت بدهد تا بتواند از محل درآمد آن ضمن پرداخت اقساط چرخ خیاطی، درآمد پایداری برای خود ایجاد کند.
تقی نژاد تصریح کرد: بازپرداخت مبلغ این تسهیلات 36 ماهه و بدون سود از طریق صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران خواهد بود. نوال ظهیریه تولیدکننده ست حجاب و محصولات فرهنگی با برند "مامک" در شهرستان اهواز است که از سال 99 با دبیرخانه طرح همکاری می کند.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷