لیلا اجلی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به مشاغل خانگی، اظهار کرد: با توجه به آنکه ایجاد اشتغال و حفظ اشتغال موجود یکی از دغدغههای اساسی کشور به شمار میرود، توسعه کسب و کارهای خانگی میتواند یکی از بهترین راهکارها در دوران کنونی باشد.
وی سرمایهگذاری و هزینه کم، اشتغالزایی و درآمدزایی بالا را مهمترین مزایای کسب و کارهای خانگی عنوان کرد و گفت: بحث اشتغال خانگی در قالب بنگاههای کوچک میتواند راه حل ایجاد شغل در کوتاه مدت باشد و برای پایداری این مشاغل نیاز است تا نگاه بلندمدت با تغییراتی در ساختار آن داشته باشیم.
این مسئول ادامه داد: کارشناسان حوزه اشتغال مشاغل خانگی را به عنوان یکی از بهترین شیوههای کسب و کار برای اشتغال افراد جویای کار به ویژه زنان و جوانان در قالب خوداشتغالی در منازل عنوان میکنند که ضمن ایجاد فرصتهای شغلی جدید زمینه رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی و کاهش بیکاری در کشور را فراهم میکند.
مدیر اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی استان زنجان یادآور شد: سهمیه تعیینشده برای استان زنجان در طرح ملی مشاغل خانگی ۱۸۰۰ نفر بود که زمستان گذشته در حوزه انیماتور، خیاط لباس، قلمزن، ملیلهساز، تولیدکننده گیاهان دارویی، پرورشدهنده گوسفند و بز، قالیباف و بافنده تابلوفرش، گلیمباف و ... در مجموع ۱۱۱۵ شغل ایجاد، احیا و یا پایدارسازی شده است.
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی
(۰۲۱) ۶۶۷۴۷۷۴۷