اخبار

آغاز همکاری طرح توسعه مشاغل خانگی خوزستان و استارتاپ "خانه گردون" با تکیه بر نقاط اشتراک

خوزستان

۱۴۰۱/۰۳/۱۱

خلاصه خبر

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر پیرامون برنامه ریزی برای همکاری های مشترک میان تیم اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان و استارتاپ حوزه مشاغل خانگی "خانه گردون" در محل جهاددانشگاهی استان برگزار شد.


متن کامل خبر

به گزارش دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان، در این نشست که یک شنبه، 8 خرداد  1401 با حضور شیما تقی نژاد مدیر اجرایی طرح برگزار شد، محمدعلی نیزاری معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه رسالت جدید جهاددانشگاهی کارآفرینی است، اظهار کرد: در خوزستان بر طبق رسالت تعریف شده سعی کردیم عمل کنیم و اکنون چهار سال است که طرح ها و پروژه های متعددی در این حوزه با عناوین مختلف اجرا می شود.
وی با تبیین طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و اشتراک ایده های این کارآفرین با برخی ابعاد آن، تصریح کرد: باتوجه به نوع کاری که شما انجام می دهید می توانیم در راستای اهداف مدنظر همسو شویم و در استان حرکت رو به جلو داشته باشیم. دغدغه مردم استان در حوزه معیشت و اشتغال بسیار حائز اهمیت است و علاقمند هستیم کاری برای معیشت مردم انجام دهیم و به دنبال نقاط اشتراک بگردیم.
همچنین در این نشست پونه پیل رام مدیر استارتاپ "خانه گردون" با قدردانی از توجه به کارآفرینان، در خصوص طرح خود اظهار کرد: ما هیچ کدام اقتصاددان نیستیم؛ دغدغه من حوزه زنان و اولویتم مسائل معیشتی و اقتصادی است زیرا روز به روز به تعداد زنانی که نیاز به توانمندی اقتصادی دارند اضافه می شود. 
وی با اشاره به فعالیت های دوران دانشجویی خود در حوزه مشاغل خانگی و توانمندسازی زنان، افزود: از دوره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی، در انجمن اسلامی شاخه بانوان فعالیت می کردم ولی محدودیت هایی وجود داشت. در سال 88 با همکاری فرمانداری کارهایی را در حوزه بانوان انجام دادیم.
مشاور سابق امور بانوان فرماندار اهواز بیان کرد: از فعالیت های دولتی فاصله گرفتم و باتوجه به تحصیلاتم در حوزه روانشناسی اسلامی و احساس تکلیف شرعی سعی کردم کارم را به صورت مستقل و آزاد در حوزه بانوان ادامه دهم. در این خصوص با 3000 زن مصاحبه کردم و از آن ها پرسیدم اگر بخواهید از نظر اقتصادی مستقل و توانمند شوید، چه کار می کنید و مشکلاتتان در این مسیر چیست؟ پاسخ های متعددی دادند. همچنین باکشورهای مختلف که مطالعات و اقداماتی در حوزه توانمندسازی زنان داشته اند، ارتباطاتی ایجاد کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که باید تکنولوژی را وارد حوزه زنان کنیم.
پیل رام افزود: بر این اساس ایده طراحی یک اپلیکیشن در ذهنم شکل گرفت و با تشکیل یک تیم حرفه ای، یک اپلیکیشن بر اساس داده های حاصل از مصاحبه ها و تحقیقات انجام شده، طراحی کردیم. این اپلیکیشن با نام "خانه گردون" قرار است عرضه شود. در حال حاضر 310 نفر در بخش روستایی این اپلیکیشن ثبت نام شده اند.
رئیس سابق شورای اجرایی هلال احمر اهواز توضیح داد: نحوه کار به این صورت است که متقاضیان وارد این برنامه شده و توانایی ها و علاقمندی های خود را اعلام می کنند و می توانند درباره شغل های موردنظر خود از افراد دارای تجربه مشاوره دریافت کنند؛ همچنین در این اپلیکیشن می توانند آموزش های لازم را دریافت و در نهایت به درآمد برسند. در بخش روستایی این اپلیکیشن به همه جنبه هایی که مانع مهاجرفرستی به شهرها شود، فکر شده است.
در پایان این جلسه قرار شد این کارآفرین طرح های خود را به معاونت آموزشی و دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خوزستان ارائه دهد و صحبت درباره جزئیات این همکاری به جلسه آینده موکول شد.
طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با هدف ایجاد اشتغال برای ۵۴ هزار نفر از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شده و سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با سهمیه ۲۵۰۰ نفر، مجری این طرح در استان است.